Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου 2021

«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι»: Η Βίκος Cola «δροσίζει» τη δέκατη διοργάνωση του πιο αγαπημένου vintage κινηματογραφικού φεστιβάλ!

Φεστιβάλ Free Cinema

23 Ιουλίου 2021 15:48
«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι»: Η Βίκος Cola «δροσίζει» τη δέκατη διοργάνωση του πιο αγαπημένου vintage κινηματογραφικού φεστιβάλ!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πιο αγαπημένη συνήθεια των Αθηναίων κινηματογραφόφιλων έρχεται για δέκατη χρονιά και έχει για άλλη μία φορά τη δροσιά της Βίκος Cola!

Το κινηματογραφικό Φεστιβάλ Free Cinema-Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι, τιμά τη δεκαετή του επέτειο στο Σινέ Ριβιέρα από τις 22 έως τις 28 Ιουλίου με 16 εξαιρετικές ταινίες. Το θερινό κινηματογραφικό event που διοργανώνει ο κριτικός κινηματογράφου Ηλιας Φραγκούλης, έχει και φέτος τη στήριξη της Βίκος Cola!

Το κοινό θα απολαύσει ένα επετειακό πρόγραμμα με κλασικά φιλμ του παρελθόντος που σπάνια προβάλλονται στη μεγάλη οθόνη, προβολές με κόπιες celluloid και δύο αποκλειστικές πρεμιέρες που θα συζητηθούν! Και όλα αυτά απολαμβάνοντας παγωμένη Βίκος Cola!

Η δίψα για σινεμά και η δίψα του καλοκαιριού, «σβήνουν» στη Ριβιέρα παρέα με τα Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά Βίκος! Για άλλη μία χρονιά, η Βίκος Cola θα ταξιδέψει τους θεατές σε νέες γευστικές, δροσιστικές, καλοκαιρινές διαδρομές!

«Ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι»

Για την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε.

Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ιδρύθηκε το 1990 και αποτελεί μία από τις πλέον γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο των εμφιαλωμένων νερών. Πρόκειται για μία ελληνική εταιρεία, που ξεκίνησε την παραγωγική της δραστηριότητα με την εμφιάλωση, από την ομώνυμη πηγή, του Φυσικού Μεταλλικού Νερού «Βίκος», το οποίο διαθέτει από το 1992 στην Ελληνική αλλά και ξένη αγορά.

Η εταιρεία λειτουργεί τέσσερα υπερσύγχρονα εργοστάσια με καθετοποιημένη παραγωγή. Τρία εργοστάσια εμφιαλώνουν νερό και αναψυκτικά, ενώ το τέταρτο εργοστάσιο, η PETCOM Plastics, παράγει πλαστικά προπλάσματα (preforms) και πώματα για τη συσκευασία νερού, αναψυκτικών και γάλακτος.

Η Βίκος Cola «δροσίζει»

Στις εγκαταστάσεις της, που καλύπτουν 79.000m2, σε μια έκταση 260 στρεμμάτων, η εταιρεία αξιοποιεί 7 πηγές νερού και λειτουργεί 30 γραμμές παραγωγής. Επιπλέον, το 2014, μετά από δύο χρόνια εντατικής έρευνας και ανάπτυξης, η εταιρεία εισήλθε στην αγορά των αναψυκτικών με την κυκλοφορία 8 διαφορετικών γεύσεων, δημιουργώντας μια εντελώς νέα κατηγορία προϊόντων, τα «Βίκος» Φυσικά Μεταλλικά Αναψυκτικά.

Το 2017 η εταιρεία εμπλούτισε την γκάμα των αναψυκτικών με 3 νέες γεύσεις, με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη και γλυκαντικό από το φυτό στέβια, Βίκος Cola στέβια, Βίκος Πορτοκαλάδα στέβια και Βίκος Λεμονάδα στέβια.

Το 2021 η εταιρεία λανσάρει τη Βίκος Cola Zero Sugar! Η μόνη Cola Zero Sugar με Φυσικό Μεταλλικό Νερό και αποκλειστική συνταγή.

 Η Βίκος Cola «δροσίζει» τη δέκατη διοργάνωση

Τα αναψυκτικά «Βίκος» παραμένουν τα μόνα αναψυκτικά που παρασκευάζονται με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ, χρησιμοποιώντας χυμό από ελληνικά φρούτα.

Facebook: Βίκος Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Instagram: vikosofficial

Youtube: Βίκος | Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Twitter: VikosWater

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share