Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση «ντύθηκε» με Γιάννη Αντετοκούνμπο

Με μια φωτό του και 4 λέξεις στέλνει δυνατό μήνυμα για όλους

22 Ιουλίου 2021 11:13
Η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση «ντύθηκε» με Γιάννη Αντετοκούνμπο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «εμφανίστηκε» πάνω στο κτίριο της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση στη Λεωφόρο Συγγρού.

«Πίστεψε στα όνειρά σου», είναι το μήνυμα στη Στέγη του Ιδρύματος, μαζί με μια φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος έγραψε ιστορία με τους Μπακς να είναι οι μεγάλοι νικητές.

«Αυτό θα ωθήσει κάθε άνθρωπο, κάθε παιδί, οπουδήποτε στον κόσμο, να πιστέψει στα όνειρά του», είναι το σχόλιο που συνοδεύει τη σχετική ανάρτηση στο Facebook, με τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση να στέλνει το δικό της μήνυμα.

Το μήνυμα της Στέγης για τον Αντετοκούνμπο

Η Στέγη Ιδρύματος Ωνάση «ντύθηκε» με Γιάννη Αντετοκούνμπο

«Σημαίνει πολλά για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω το Μιλγουόκι που πίστεψε σε εμένα. Ήθελα να τα καταφέρω για την πόλη. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα», τόνισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις πρώτες του δηλώσεις μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, σε ένα Game 6 όπου ο Greek Freak ήταν απολαυστικός σημειώνοντας 50 πόντους, 14 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 5 μπλοκ σε 42 λεπτά.

Για το γεγονός ότι πλέον τρία αδέλφια της οικογένειας, αυτός, ο Θανάσης και ο Κώστας (με τους Λέϊκερς) έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Πολλοί έκαναν πλάκα πέρυσι που ο Κώστας πήρε το πρωτάθλημα. Τώρα όμως τα καταφέραμε και εγώ και ο Θανάσης».

Αποθέωση Γιάννη από Γκάλη: «Είσαι ο κορυφαίος του κόσμου»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγραψε ιστορία, γενόμενος πρωταθλητής στο ΝΒΑ, με τον Έλληνα σούπερ σταρ να δέχεται την αποθέωση ακόμη και από το «Θεό» του μπάσκετ, Νίκο Γκάλη.

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του τίτλου στο ΝΒΑ από τους Μπακς, ο Γκάλης έδωσε τα δικά του συγχαρητήρια μέσω των λογαριασμών social media που διαθέτει.

«Γιάννη, είσαι αληθινός μαχητής που κατέκτησες με το σπαθί σου την κορυφή του κόσμου. Για μένα αυτήν τη στιγμή είσαι ο καλύτερος παίκτης στον πλανήτη. Μας κάνεις όλους περήφανους. Συγχαρητήρια, για τις επιδόσεις και το ήθος σου, συνέχισε έτσι», είναι τα λόγια του Νίκου Γκάλη!

Η πρώτη ανάρτηση του «Greek Freak» και... το τρόπαιο για ύπνο

Ομοναδικός Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε στην κορυφή του NBA τους Μιλγουόκι Μπακς, έπειτα από μισό αιώνα, με μια εκπληκτική εμφάνιση και πετυχαίνοντας 50 πόντους απέδειξε πως ο Greek Freak είναι πλέον ο απόλυτος σούπερσταρ του NBA.

Ο Greek Freak αναδείχθηκε MVP των ΝΒΑ Finals και πήρε σπίτι του το βραβείο. Στην πρώτη ανάρτησή του μετά το έπος του, ανέβασε μία φωτογραφία από το σπίτι του όπου καλωσορίζει τα δύο κύπελλα στο σπίτι των Αντετοκούνμπο, με έναν από τους αδελφούς του να χαμογελά ευτυχισμένος.

Γιάννης ανάρτηση σπίτι

Η μητέρα του και ο αδελφός του Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους έσπευσε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αμέσως μετά τη λήξη του Game 6 των Μιλγουόκι Μπακς με τους Φοίνιξ Σανς.

Έπειτα από την συγκλονιστική εμφάνισή του στο έκτο παιχνίδι της σειράς απέναντι στους Φοίνιξ Σανς o Greek Freak έτρεξε αμέσως να αγκαλιάσει τη μητέρα του και τον αδελφό του Άλεξ που βρίσκονταν στις κερκίδες του «Fiserv Forum», ενώ λίγο αργότερα πραγματοποίησε video-κλήση μέσω Facetime με τον αδελφό του Θανάση.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, συμπαίκτης του Γιάννη στους Μπακς, έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού και δεν μπόρεσε να είναι στη διάθεση της ομάδας, αλλά ο αδελφός του φώναζε «έλα στο γήπεδο», δείχνοντας του την εικόνα των πανηγυρισμών στον γήπεδο μέσα από την οθόνη του κινητού του.

Ο Γιάννης, λοιπόν, πήρε το τρόπαιο, πήρε και το δεύτερο τρόπαιο αυτό του MVP και τα πήγε στο σπίτι. Αφού τα φωτογράφισε στο… σαλόνι και κάθισε και τα είπαν λίγο… οικογενειακώς, σαν καλός οικοδεσπότης τα έβαλε και για ύπνο χαλαρά και άνετα στο κρεβάτι…

Γιάννης ανάρτηση τρόπαιο

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share