Σάββατο, 31 Ιουλίου 2021

FIX Hellas: Νέα συλλεκτική σειρά αντικειμένων & αξεσουάρ ΤΡΟΥ Λόκαλ

Συλλεκτικές συσκευασίες της FIX Hellas

20 Ιουλίου 2021 11:09
FIX Hellas: Νέα συλλεκτική σειρά αντικειμένων & αξεσουάρ ΤΡΟΥ Λόκαλ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ΤΡΟΥ Λόκαλ συλλεκτικές συσκευασίες της FIX Hellas αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το A Future Perfect και παρέα δημιούργησαν τη ξεχωριστή σειρά αντικειμένων και αξεσουάρ, A Future Perfect X FIX Hellas. Αποτυπώνοντας μέσα από μία σύγχρονη ματιά, σε μοναδικά σχέδια, την κληρονομιά και την αυθεντικότητα του αστικού, ηπειρωτικού & νησιωτικού τοπίου της Ελλάδας, το concept brand Α Future Perfect, δημιούργησε καλοκαιρινά must-haves κι αγαπημένα homewear items που κατακτούν τη δική τους θέση στο καλοκαίρι και μας καλούν να ανακαλύψουμε παρέα, τα πιο ΤΡΟΥ Λόκαλ μέρη!

τρου λοκαλ fix hellas

Η ιδέα για τα υλικά και την ανάδειξη της ελληνικότητας μέσα από τη φρέσκια σχεδιαστική ματιά, «γεννήθηκε» αντικρίζοντας τις συλλεκτικές συσκευασίες της αγαπημένης μας μπύρας FIX. Το Μεσογειακό καλοκαίρι, η αγάπη για τα χρώματα, οι υφές, οι χαρακτήρες αλλά και οι «σκηνές» που συναντά κανείς στο ελληνικό τοπίο, έννοιες που εκφράζουν όχι μόνο τον επισκέπτη της χώρας αλλά και τον κάτοικο της, «ξεδιπλώνονται» στη νέα συλλεκτική σειρά.

Ανακάλυψε τη σειρά στο afutureperfect.gr και στο design store A Future Perfect & Friends, στην καρδιά της πόλης, στην οδό Πραξιτέλους 23, και μοιράσου μαζί μας τις ΤΡΟΥ Λόκαλ στιγμές σου!

AFuturePerfect #ΤΡΟΥΛΟΚΑΛ #FIXHellas

@afutureperfectandfriends @afutureperfect @fix_hellas

τρου λόκαλ συλλεκτικά αντικείμενα

Σχετικά με την Ολυμπιακή Ζυθοποιία

Με σταθερό βηματισμό, εξωστρέφεια, καινοτομία και κυρίως τους ανθρώπους της, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία αναπτύσσεται σταθερά, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξέλιξη του κλάδου της ζυθοποιίας στη χώρα μας. H Ολυμπιακή Ζυθοποιία διαθέτει 2 ιδιόκτητες μονάδες παραγωγής στη Σίνδο και τη Ριτσώνα, δυναμικότητας 2,1 εκατ. εκατόλιτρων ετησίως, όπου παράγονται 12 προϊόντα: FIX Hellas, FIX Dark, FIX Άνευ, Μythos, Mythos Radler, Mythos 0,0%, Mythos Ice, Kaiser, Henninger, Tuborg Soda, Τuborg Tonic Water και η σειρά Tuborg Lemon / Lime-Green Tea / Orange-Cinnamon Soda.

τρου λοκαλ fix hellas

H Ολυμπιακή Ζυθοποιία αξιοποιεί ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών, προμηθευτών και σημείων πώλησης, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, με παρουσία σε περισσότερες από 39 χώρες και στις 5 ηπείρους, εξυπηρετώντας καθημερινά χιλιάδες καταναλωτές. Παράλληλα, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία εισάγει και διανέμει στη χώρα μας διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες, όπως: τη δανέζικη Carlsberg, τη γαλλική Kronenbourg 1664 Blanc, τις ιρλανδικές μπύρες Guinness και Kilkenny, τη βέλγικη Grimbergen, τη βαυαρικής προέλευσης weissbier Schneider Weisse και τον ανθρακούχο μηλίτη Somersby.

Σχετικά με το A Future Perfect

To Α Future Perfect είναι ένα concept brand που δημιουργήθηκε το 2013 στην Αθήνα από δύο αρχιτέκτονες. Η αγάπη για τα υλικά και τις αναπάντεχες συχνά εφαρμογές τους, ο πειραματισμός με διάφορες τεχνικές επεξεργασίας, σύγχρονες και παραδοσιακές και η διάθεση ανάδειξης της ελληνικότητας μέσα από μια φρέσκια σχεδιαστική προσέγγιση οδηγούν στην παραγωγή μιας ευρείας γκάμας προϊόντων όπως χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα για το σπίτι, αξεσουάρ, κοσμήματα και limited edition ρούχα.

fix hellas συλλεκτική σειρά

Χάρη στην υψηλή και ιδιαίτερη αλλά ταυτόχρονα προσιτή αισθητική των προϊόντων του το brand έχει γίνει ιδιαιτέρως αγαπητό και αναγνωρίσιμο. Φιλοξενείται σε πληθώρα concept και design stores, καταστήματα μουσείων και ξενοδοχείων στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share