Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά στο Gazarte

Θα δώσει τις πρώτες τέσσερις συναυλίες του για το φετινό καλοκαίρι παρουσιάζοντας ένα solo πρόγραμμα

8 Ιουνίου 2021 08:43
Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά στο Gazarte
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται με το Electric Solo του στην Ταράτσα του Gazarte, όπου θα μας μαγέψει πλέον από κοντά, για τέσσερις μόνο συναυλίες, τη Δευτέρα 14, την Τρίτη 15, την Πέμπτη 17 και την Παρασκευή 18 Ιουνίου! Μετά τη μοναδική διαδικτυακή παρουσίαση του νέου solo project του από την κεντρική σκηνή του Gazarte, ο αγαπημένος τραγουδοποιός θα μοιραστεί ξανά μαζί μας τις νέες ιστορίες του, αυτή τη φορά ζωντανά!

Σε ένα solo πρόγραμμα που στηρίζεται στην ηλεκτρική κιθάρα και στην ηχητική παλέτα των πεταλιών της, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης εμφανίζεται μόνος επί σκηνής και επιστρέφει μετά από χρόνια με έναν ιδιαίτερο τρόπο στον ηλεκτρικό ήχο. Μέσα από πειραματισμούς και εμπειρίες που ωρίμασαν με τον καιρό δίνει νέα μορφή στα τραγούδια του, που αντανακλούν τα όνειρα και τις πραγματικότητες της εποχής και της ζωής μας.

"Άλλαξαν οι εποχές, ελπίζω όχι για πάντα, και αφού δεν μπορούμε να βρεθούμε στον ίδιο χώρο, ας βρεθούμε στον ίδιο χρόνο’’ μας είχε πει στη livestreaming εμφάνιση του, αποζητώντας την άμεση και ζωντανή επαφή με το κοινό. Τώρα ο χώρος και ο χρόνος συμβαδίζουν και θα μας βρουν και πάλι όλους μαζί στην Ταράτσα του Gazarte!

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί για τέσσερις ξεχωριστές παραστάσεις στο Roof Stage του Gazarte στα μέσα Ιουνίου και θα μας πάρει μαζί του σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι! Μπορείτε να κλείσετε εισιτήριο με ένα κλικ εδώ! Παράλληλα δείτε και τον Χρήστο Θηβαίο να τραγουδά Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στις 25 Ιουνίου.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

  • Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας | Ηχοληψία
  • Κωνσταντίνος Αλεξίου | Σχεδιασμός φωτισμών
  • ROLL OUT VISION SERVICES | Παραγωγή
  • Gazarte | Διοργάνωση παραγωγής
  • Ώρα προσέλευσης: 20:00
  • Ώρα έναρξης: 21:00

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης τραγουδά στο Gazarte

Λίγα λόγια για τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Γεννήθηκε στη Λευκωσία. Αρχικά, ήθελε να σπουδάσει ντραμς, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς δεν υπήρχε κατάλληλος δάσκαλος στη Λευκωσία. Αντ' αυτού, σπούδασε κιθάρα. Τα πρώτα 20 χρόνια της ζωής του τα πέρασε σε ένα προάστιο της Λευκωσίας. Μετά τη στρατιωτική του θητεία, φεύγει το 1989 για την Ελλάδα για να σπουδάσει με υποτροφία στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Επίσης, περνάει στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, την οποία όμως θα εγκαταλείψει αργότερα. Το 1993 εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, ερμηνεύοντας το ρόλο του Μοσχίονα, στη Σαμία του Μενάνδρου. Το 1996 και πάλι στην Επίδαυρο ερμηνεύει το ρόλο του Απόλλωνα στην Άλκηστη του Ευριπίδη. Ακόμα, έχει εργαστεί στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Δείτε επίσης στο Athensmagazine.gr:

Ο Δήμος Αθηναίων στηρίζει τον πολιτισμό - Αναλυτικά το πρόγραμμα για το καλοκαίρι

Φεστιβάλ «Στη σκιά των Βράχων 2021»: Αναλυτικά το πρόγραμμα εκδηλώσεων

 

Πολιτισμός

Ροή ειδήσεων

Share