Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η φωτογραφία αυτού του μπέμπη μετά το χειρουργείο έχει σαρώσει το διαδίκτυο

Συγκλονιστικό!

2 Νοεμβρίου 2020 14:36
Η φωτογραφία αυτού του μπέμπη μετά το χειρουργείο έχει σαρώσει το διαδίκτυο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όταν ο Joey έγινε 3 μηνών, έκανε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη. 5 μέρες αργότερα, η Sarah αποφάσισε να βγάλει μια φωτογραφία τον μικρό της μαχητή. Σ’ αυτή την φωτογραφία μπορείτε να δείτε την ουλή που έμεινε από την τομή και εκτείνεται από το στήθος ως το στομάχι του.

Όμως ο λόγος που έγινε viral δεν είναι η ουλή, αλλά η γλυκιά, ευγενική έκφραση του προσώπου της. Ο αδερφός της Sarah είδε την φωτογραφία και την ανέβασε στο διαδίκτυο.

Έγινε αμέσως viral, αφού πολλοί σχολίασαν την χαλαρή του στάση ακόμα και μετά από μια τόσο τρομακτική εγχείρηση! Η Sarah λέει ότι τα ευγενικά σχόλια του κόσμου για την φωτογραφία την βοήθησαν πολύ σε αυτή την δύσκολη στιγμή.

“Όσο ήταν στο νοσοκομείο, έμπαινα στο Facebook για να δω τι έλεγε ο κόσμος. Αυτό βοήθησε εμένα και τον Joe [τον πατέρα του Joey] να το ξεπεράσουμε. Έβγαλα την φωτογραφία, γιατί ήταν η πρώτη φορά που βλέπαμε ολόκληρη την ουλή. Ο Joe έπαιζε μαζί του κι εγώ ήθελα να βγάλω μια φωτογραφία την ουλή – εκείνος απλά άρχισε να χαμογελάει”, είπε η Sarah.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία του στο βίντεο που ακολουθεί:

«Γιαγιά σε παρακαλώ, μην πεθάνεις»: Η συγκλονιστική φωτογραφία που έγινε viral στο Facebook και η συγκινητική ιστορία

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η συγκλονιστική ιστορία μιας γιαγιάς, η οποία χαιρετά από το μπαλκόνι της τα εγγόνια της, που δεν μπορεί να αγκαλιάσει. Βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι, ώστε να προστατευτεί από τον κορωνοϊό.

Τη φωτογραφία ανέβασε στο προφίλ της μια χρήστης του Facebook, έχει συγκεντρώσει σχεδόν 70 χιλιάδες like κι έχει γίνει viral. Στη λεζάντα της φωτογραφίας περιγράφεται η ιστορία της γιαγιάς, η οποία προσπαθεί να δείξει με κάθε τρόπο στα εγγόνια της ότι τα αγαπά, παρά το γεγονός ότι δεν μπορεί να τα αγγίξει. Εκείνα, της λένε ότι επίσης την αγαπούν πολύ και την παρακαλούν να μην πεθάνει. Ενώ, τραγελαφικές στιγμές έζησε μια οικογένεια στην Αυστραλία όταν η 80χρονη γιαγιά τους άρχισε να "απειλεί" την τηλεόραση με ένα μαχαίρι και τελικά την πυροβόλησε.

«Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα γεγονός που συνέβη στην περιοχή μου νωρίτερα το μεσημέρι και με συγκλόνισε… 11η μέρα καραντίνας και αποφάσισα να καθαρίσω το ψυγείο μου! Ξαφνικά από την απέναντι πολυκατοικία βλέπω μια ηλικιωμένη κυρία με τη σύνοδο της να είναι κρεμασμένη στο μπαλκόνι και να κοιτά το πεζοδρόμιο και να φωνάζει όσο πιο δυνατά μπορούσε… “Αγάπες μου λουλούδια μου ομορφιές μου σας αγαπώ πολύ”. Κοιτάζω έξω στη μεριά που κοίταζε και εκείνη και βλέπω 2 παιδάκια με τη μαμά τους να της λένε “Και εμείς σε αγαπάμε γιαγιά… σε παρακαλώ μην πεθάνεις”. Η γιαγιά βάζει τα κλάματα και τους λέει “Δεν θα πεθάνω θα μείνω σπίτι με τη Μαρία που με προσέχει και θα περιμένω να σας πάρω αγκαλιά και να πούμε ξανά το αγαπημένο μας τραγούδι” και ξεκινά να τραγουδά ένα παραδοσιακό… Τα παιδιά της λένε ότι έχουν κάνει ζωγραφιά για εκείνη και ότι της την άφησαν στην είσοδο και εκείνη εξακολουθούσε να τους φωνάζει “λουλούδια μου αγαπημένα μου λείπετε πολύ”. Είπαν τα νέα τους και τα παιδιά της φώναξαν "Τώρα θα πάμε σπίτι αλλά αύριο θα ξαναέρθουμε άμα μας αφήσει ο πρωθυπουργός". Η γιαγιά έκλεγε και συνέχισε να τους τραγουδά».

«Γι’ αυτούς τους ανθρώπους μένω σπίτι μου! Εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου γρήγορα να ξαναπάρει αγκαλιά της τα εγγόνια της και όλα να τελειώσουν ομαλά… Αυτή είναι η Κυρία που σέβεται τη ζωή της και τους συνανθρώπους της! Ήθελα να της φωνάξω και να τη ρωτήσω το όνομά της και να της πω ότι είναι παράδειγμα για όλους μας και ότι την “αγαπώ” αλλά… ντράπηκα… ίσως το κάνω όταν την ξαναδώ.
Με σεβασμό και ελπίζοντας σε ένα καλύτερο αύριο.
Σοφία Μίντζια».

 

Η Φωτογραφία της Ημέρας

Ροή ειδήσεων

Share