Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021

Έβαλε μια μικροσκοπική, ροζ πορτούλα στο δωμάτιο της κόρης της - Δείτε για ποιο λόγο

Ένας τρόπος να απασχολεί ευχάριστα τα παιδιά της

8 Ιανουαρίου 2021 14:50
Έβαλε μια μικροσκοπική, ροζ πορτούλα στο δωμάτιο της κόρης της - Δείτε για ποιο λόγο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ονομάζεται η “Μικρή Πόρτα της Νεράιδας” και πρόκειται για μια εφεύρεση της Sally Copus που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα των παιδιών. Μπορεί εύκολα να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε τοίχο και τα παιδιά θα ανακαλύπτουν εκεί μηνύματα από “νεράιδες” που θα τα ανταμείβουν όταν συμπεριφέρονται καλά!

Η εφεύρεση της Sally εμφανίστηκε μάλιστα και στο Shark Tank Australia και οι κριτές την λάτρεψαν! Από τότε, η δημοτικότητα του προϊόντος έχει εκτοξευθεί. Ως μητέρα δύο μικρών κοpιτσιών, πρέπει συνέχεια να ανακαλύπτω τρόπους για να τις κρατάω απασχολημένες και να διασκεδάζουν ταυτόχρονα, χωρίς να είναι όλη μέρα μπροστά στην τηλεόραση.

Χρειαζόμουν κάτι για τα παιδιά μου που θα προωθούσε την δημιουργικότητά τους και η “Μικρή Πόρτα της Νεράιδας” πέτυχε ακριβώς αυτό! Παράλληλα δείτε εικόνες που δείχνουν πόσο διαφορετική είναι σήμερα η παιδική ηλικία σε σχέση με τη δική μας.

Έβαλε μια μικρή ροζ πορτού στο δωμάτιο της κόρης της - Δίτε το λόγο

Βίντεο σοκ: Δείτε καρέ καρέ πως μπορούν να "αρπάξουν" το παιδί σας και να μην πάρετε χαμπάρι!

Παιδί: Είναι ίσως από τα πιο σοκαριστικά βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια! Πρόκειται για ένα πείραμα που έγινε, ώστε οι γονείς να δουν, το πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να απαγάγει τα παιδιά τους, μπροστά στα ίδια τους τα μάτια. Ένας κύριος κρατά ένα κουτάβι στα χέρια του. Στο πείραμα πλησιάζει παιδιά όλων των ηλικιών, ακόμη και παιδιά δημοτικού.

Τα ρωτάει αν τους αρέσει το σκυλάκι, τους ζητά να το χαϊδέψουν και τέλος τους λέει αν θέλουν να πάνε μαζί του στο αυτοκίνητο για να δουν και άλλα κουτάβια. Όλα αυτά πάντα με τη συναίνεση των γονιών τους που ήταν πεπεισμένοι ότι τα παιδιά τους, θα τους ρωτούσαν πριν απομακρυνθούν από το πάρκο. Το πείραμα όμως τους διέψευσε.

Κανένα από τα παιδιά δεν ρώτησε τη μαμά του, για να ακολουθήσει τον ξένο που τους πρότεινε να πάνε να δούνε τα σκυλάκια. Μάλιστα οι περισσότερες μαμάδες σοκαρίστηκαν, καθώς όπως ανέφεραν είχαν συζητήσει πολλές φορές αυτό το θέμα και ότι δεν φεύγουμε και δεν ακολουθούμε κανέναν ξένο που μας το ζητάει.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο και ενημερώστε τα παιδιά σας. Δεν πρέπει ποτέ να απομακρύνονται από κοντά σας. Δεν πρέπει ποτέ να μιλάνε σε αγνώστους και πόσο μάλλον να τους ακολουθούν. Παράλληλα δείτε ποιες τροφές δεν πρέπει να δίνετε στα παιδία σας γιατί κινδυνεύουν από προβλήματα υγείας.

 

Ροή ειδήσεων

Share