Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024

IEK AΛΦΑ: Υποτροφία σπουδών για τον 21χρονο Σωτήρη Φλώρο από την «Κιβωτό του Κόσμου»

Με πρωτοβουλία του καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή, στο πλαίσιο της διαχρονικής στήριξης του στα παιδιά του πατέρα Αντωνίου

10 Νοεμβρίου 2022 13:35
IEK AΛΦΑ: Υποτροφία σπουδών για τον 21χρονο Σωτήρη Φλώρο από την «Κιβωτό του Κόσμου»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ενθουσιασμένος παρέλαβε τη διετή υποτροφία του για σπουδές Marketing στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά ο 21χρονος Σωτήρης Φλώρος από την «Κιβωτό του Κόσμου», με πρωτοβουλία του Καθηγητή Σοφοκλή Ξυνή, στο πλαίσιο της αμέριστης στήριξης του προέδρου του Ομίλου ΞΥΝΗ στο θεάρεστο έργο του Πατέρα Αντωνίου τα τελευταία χρόνια.

Ο 21χρονος Σωτήρης, που εργάζεται παράλληλα για να βγάλει τα προς το ζην, παρέλαβε την πλήρη υποτροφία για να σπουδάσει αυτό που ονειρευόταν από μικρό παιδί, στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στη Γλυφάδα.

«Ευχαριστώ πολύ τον πατέρα Αντώνιο για όλη του τη βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια και τον Όμιλο ΞΥΝΗ και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ που με δέχτηκαν, προσφέροντάς μου αυτήν τη σημαντική υποτροφία. Με την ευκαιρία σπουδών που μου παρέχουν με πρωτοβουλία του κου. Ξυνή, συμβάλλουν στην πρόοδό μου και στην επαγγελματική μου σταδιοδρομία. Τους είμαι ευγνώμων»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της έμπρακτης συμπαράστασης και προσφοράς στα παιδιά της Κιβωτού, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ είχε διοργανώσει με θεαματική επιτυχία, μεταξύ άλλων, φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τις ΣΤΑ.ΣΥ Α.Ε., απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση στον κόσμο και τους θεατές του αγώνα να στηρίξουν το έργο του Πατέρα Αντωνίου με SMS, ή χρηματική κατάθεση σε λογαριασμούς της Κιβωτού.

Σωτήρης Φλώρος, υποτροφία

Για περισσότερες πληροφορίες:

iekalfa.gr

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
 

Εκπαιδευτικά

Ροή ειδήσεων

Share