Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Χορηγός του Μεγάλου Ποδοσφαιρικού Αγώνα Κοινωνικού Σκοπού, μεταξύ του Ασκληπιείου Βούλας & της UNESCO Νοτίων Προαστίων

26 Μαΐου 2022 15:05
Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Χορηγός του Μεγάλου Ποδοσφαιρικού Αγώνα Κοινωνικού Σκοπού, μεταξύ του Ασκληπιείου Βούλας & της UNESCO Νοτίων Προαστίων
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας μεγάλος ποδοσφαιρικός αγώνας κοινωνικού σκοπού θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 30 Μαϊου και ώρα 17.00, στο *Δημοτικό Γήπεδο Βούλας, μεταξύ των ομάδων του Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας και της UNESCO Νοτίων Προαστίων, με Χορηγό το ΙΕΚ ΑΛΦΑ.

Με συνέπεια σε δράσεις προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο, στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής του φιλοσοφίας «Αθλητισμός- Εκπαίδευση- Πολιτισμός», το ΙΕΚ ΑΛΦΑ αποδεικνύει έμπρακτα, για ακόμα μία φορά, την κοινωνική του ευαισθησία, παίρνοντας την πρωτοβουλία να στηρίξει ως Χορηγός τον εν λόγω αγώνα για καλό σκοπό. Κατά τη διάρκεια της κοινωνικής ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, το Ασκληπιείο Βούλας θα βραβευθεί για τη σημαίνουσα, πολυετή προσφορά του στην Ελλάδα και τους Έλληνες, από το 1921.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και η παρουσία όλων είναι συμβολική και σημαντική, καθώς μπορεί να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα ομοψυχίας και αναγνώρισης των πολύτιμων υπηρεσιών Υγείας του νοσοκομείου στην κοινωνία, τόσο εν μέσω της πανδημίας covid, όσο και διαχρονικά, τα τελευταία 81 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57, 210-9640117
  • https://iekalfa.gr/
 

Εκπαιδευτικά

Ροή ειδήσεων

Share