Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023: Αυτά τα θέματα «έπεσαν» στα Μαθηματικά-Άλγεβρα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ (photo)

Τι κλήθηκαν να "αντιμετωπίσουν" οι εξεταζόμενοι

3 Ιουνίου 2023 10:23
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023: Αυτά τα θέματα «έπεσαν» στα Μαθηματικά-Άλγεβρα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ (photo)
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στο δεύτερο κατά σειρά μάθημα και πιο συγκεκριμένα στα Μαθηματικά (Άλγεβρα), εξετάστηκαν στο πλαίσιο των Πανελληνίων Εξετάσεων σήμερα Σάββατο 3 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ. Το Υπουργείο Παιδείας έδωσε στη δημοσιότητα τα θέματα των σημερινών εξετάσεων στις 10:00.

Παράλληλα, δείτε εδώ τις απαντήσεις στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία και το τι έπρεπε να γράψουν στην Έκθεση οι υποψήφιοι των ΓΕΛ.

Πανελλαδικές 2023: 53χρονη μητέρα δίνει ξανά εξετάσεις μετά από 35 χρόνια - «Πιστεύω θα τα καταφέρω να περάσω...»

Μια διαφορετική υποψήφια των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων είδαν μπροστά τους μαθητές σε σχολείο της Θεσσαλονίκης το πρωί της Παρασκευής (2/6) στην πρεμιέρα των υποψηφίων των ΓΕΛ με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.

Ο λόγος για την 53χρονη Άννα Μοναστηριώτη, η οποία αποφάσισε να λάβει μέρος ξανά στις πανελλαδικές εξετάσεις 35 χρόνια μετά την τελευταιά φορά που βρέθηκε σε αυτή τη θέση. Η ίδια δηλώνει ότι πάντα ήθελε να σπουδάσει Ψυχολογία στο ΑΠΘ και πίστεψε πως ήρθε η στιγμή να καταβάλει την δίκη της προσπάθεια, αφού ήδη τα δυο της παιδιά έχουν αποφοιτήσει από τις σχολές τους.

«Ήταν ένα όνειρο που πάντα ήθελα να πραγματοποιήσω. Φέτος είδα ότι μπορώ να το κάνω. Διάβασα μόνη μου, χωρίς καμία βοήθεια» δήλωσε η 53χρονη που εργάζεται σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

«Μου αρέσει η ψυχολογία και πιστεύω θα τα καταφέρω να περάσω στο ΑΠΘ. Είναι περίεργη αίσθηση να δίνει ξανά πανελλήνιες μετά από τόσα χρόνια» ανέφρε η κυρία Μοναστηριώτη, η οποία είχε άγχος πριν μπει στην σχολική αίθουσα αλλά πιστεύει πως είναι καλά προετοιμασμένη.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share