Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με το κλείσιμο των σχολείων για το Πάσχα - Πώς τα επηρεάζουν τα σενάρια εκλογών

«Εάν επιβεβαιωθεί η 9η Απριλίου των εκλογών τότε θα...»

23 Φεβρουαρίου 2023 15:04
Ανατροπή με το κλείσιμο των σχολείων για το Πάσχα - Πώς τα επηρεάζουν τα σενάρια εκλογών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημερομηνία των εκλογών, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι «κλειδώνει» η 9η Απριλίου, η Κυριακή των Βαΐων.

Εάν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, τα σχολεία, που λειτουργούν ως εκλογικά κέντρα, δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 7 Απριλίου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες προετοιμασίες για τη διαδικασία. Αυτό σημαίνει ότι θα κλείσουν νωρίτερα για τις διακοπές του Πάσχα, δηλαδή από την Πέμπτη.

Ανατροπή με το κλείσιμο των σχολείων για το Πάσχα
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Να σημειωθεί ότι παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία, ιδιωτικά σχολεία και φροντιστήρια θα λειτουργήσουν κανονικά όπως και στις προηγούμενες εκλογικές διαδικασίες.

Πανελλήνιες 2023: Είναι επίσημο -Ξεκινούν την 1η Ιουνίου

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2023: Η Νίκη Κεραμέως αποκάλυψε ότι «κλείδωσε» η ημερομηνία για τις Πανελλήνιες και οι εξετάσεις αυτές των μαθητών θα ξεκινήσουν στην 1η Ιουνίου, ενώ τόνισε ότι τις επόμενες μέρες ξεκινάει η αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

Δείτε επίσης: Πανελλήνιες 2023: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους υποψηφίους - Που και πότε κάνουν την αίτηση

Η υπουργός Παιδείας μίλησε σήμερα στην εκπομπή Συνδέσεις της ΕΡΤ και επισήμανε ότι η ημερομηνία έναρξης για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023 θα είναι η 1η Ιουνίου, ενώ επισήμανε ότι στο αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει η διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share