Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Λουκέτο» στα Σχολεία - Οι μέρες που δε θα κάτσουν οι μαθητές στα θρανιά

Όσα πρέπει να γνωρίζουν γονείς και μαθητές

18 Οκτωβρίου 2022 17:48
«Λουκέτο» στα Σχολεία - Οι μέρες που δε θα κάτσουν οι μαθητές στα θρανιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου θα κλείσουν τα σχολεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων και αναμένεται να ανοίξουν πάλι τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου. Τα Χριστούγεννα 2022 φέτος πέφτουν την Κυριακή 25 Δεκεμβρίου, πράγμα που σημαίνει ότι όλα τα σχολεία θα κλείσουν για τις γιορτές λίγες μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή 23 Δεκεμβίου οι μαθητές αναμένεται να επιστρέψουν πίσω στα θρανία την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου.

Οι υπόλοιπες αργίες του 2022:

Σε κάθε περίπτωση, για το κλείσιμο των σχολείων αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις από το Υπουργείο Παιδείας.

Ξεκάθαρα τα Μερομήνια: «Λευκά» Χριστούγεννα ΚΑΙ στην Αθήνα! Έρχεται βαρύς χειμώνας στη χώρα

Είναι πολύ νωρίς να έχουμε πρόβλεψη καιρού, ωστόσο μπορούν τα μερομήνια να μας βοηθήσουν. Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά έρχονται και από ότι φαίνεται θα είναι διαφορετικά σε σύγκριση με πέρσι. Τα Χριστούγεννα όπως και η Πρωτοχρονιά πέφτουν Κυριακή. Οι εργαζόμενοι θα καθίσουν την Κυριακή και την Δευτέρα.

Τι λένε τα μερομήνια για τον καιρό τα Χριστούγεννα;

Λένε ότι θα έχουμε με κρύο και χιόνια από τα Χριστούγεννα μέχρι την Πρωτοχρονιά. Πριν τα Χριστούγεννα θα έχουμε νοτιάδες με σημαντικές βροχοπτώσεις. Μένει τελικά να δούμε αν τα μερομήνια πέσουν μέσα.

Προειδοποίηση Τάσου Αρνιακού: Έρχονται χιόνια! Τι καιρό θα κάνει την 28η Οκτωβρίου (Video)

Με χειμωνιάτικο σκηνικό θα περάσουμε τις μέρες του Αγίου Δημητρίου και της 28ης Οκτωβρίου με τον Τάσο Αρνιακό να προειδοποιεί για σημαντικότατη πτώση θερμοκρασίας. Ενώ, « βαρύς» αναμένεται να είναι ο χειμώνας στην Ελλάδα, αφού αναμένεται να μας επηρεάσει μια πολική δίνη, η οποία μπορεί να προκαλέσει πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, μέχρι και χιόνια σε πεδινές περιοχές.

Ο Τάσος Αρνιακός δίνει τις τελευταίες πληροφορίες για την επερχόμενη επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά, με την Κυριακή να είναι τελικά η μέρα που θα σημειωθούν τα περισσότερα φαινόμενα. Χωρίς, ωστόσο, εντάσεις ιδιαίτερες με τις βροχές να εστιάζονται στα δυτικά τμήματα, ενώ Κυριακή και Δευτέρα θα βρέξει και στην Εύβοια.

Δείτε τι λέει ο έμπειρος μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 για την πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις που θα προκληθούν ψηλά στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share