Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μια φορά κι έναν καιρό στη Ν. Ιωνία! Ένας παιδότοπος πραγματικό... Παραμύθι!

16 Οκτωβρίου 2013
Μια φορά κι έναν καιρό στη Ν. Ιωνία! Ένας παιδότοπος πραγματικό... Παραμύθι!

Eνα περιβάλλον πρωτότυπο με φιλοσοφία στην παιδική διασκέδαση εντελώς διαφορετική: Το παιχνίδι είναι ελεύθερο και ομαδικό. Το πάρτι είναι θεματικό με θεατρική παραγωγή και πρωταγωνιστή το δικό σας παιδί.

Όλα τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα παρακολούθησης πρωτότυπων και μοναδικών show. Οι γονείς απολαμβάνουν μια ξένοιαστη παραμονή σε ένα περιβάλλον διαφορετικό, ακούγοντας απαλή ξένη ethnic μουσική ή ελληνική έντεχνη.

Ο χώρος που παίζουν τα παιδιά απολυμαίνεται καθημερινά, ενώ διαθέτει δωρεάν περιοδικά ποικίλης ύλης και σας καλωσορίζει κερνώντας ποπ κορν με γεύση καραμέλα .

Στον παιδότοπο, σε όλους τους χώρους " ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ" ενώ είναι συνεχόμενη η ανανέωση φρέσκου αέρα και η απολύμανση χεριών

Στα 14 έτη λειτουργίας έχουν πραγματοποιηθεί στο χώρο πάνω από 5.000 εκδηλώσεις και 200.000 επισκέψεις παιδιών. Οι διοργανωτές είναι κάτοικοι από όλη την Αττική και όχι μόνο από κοντινές περιοχές και αυτά λόγο της διαφορετικότητας, όπως πχ.: Γλυφάδα, Πειραιάς, Βριλήσσια, Ραφήνα, Περιστέρι, επαρχία: Πάτρα, Κόρινθο, Χαλκίδα και εξωτερικό Λουξεμβούργο, Βρυξέλλες κλπ.

Ιφιγενείας 39, Νέα Ιωνία, τηλ. 210 2711811, www.paramythi.info

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share