Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΔΕΙΤΕ: Τα πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ gadgets για μωρά!!!!! (PHOTOS)

10 Οκτωβρίου 2013
ΔΕΙΤΕ: Τα πιο ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ gadgets για μωρά!!!!! (PHOTOS)

Ανθισμένη Μωρουδίστικη Μπανιέρα (Blooming Bath Baby Bath)

Αυτή η χαριτωμένη ροζ μπανιέρα είναι ειδικά σχεδιασμένη για μωρά σε σχήμα άνθους. Δεν είναι όμως μόνο ωραία σε εμφάνιση αλλά και λειτουργική.
Είναι ειδική για να χωράει στον νιπτήρα και να πλένετε το μωρό σας με μεγαλύτερη ευκολία. Παρέχει μεγάλη ασφάλεια αφού κρατάει το κεφάλι του μωρού πάνω από το νερό συνεχώς. Τέλος, είναι απαλό και χνουδωτό για να μην ενοχλείται το δέρμα του μωρού σας. Είναι ένα gadget που θα κάνει το μωρό σας χαρούμενο.

Μηχάνημα θρεπτικού ροφήματος (Nestle's BabyNes Nutrition System)

Φανταστείτε μια από αυτές τις καινούριες μηχανές καφέ, που βάζεις τη κάψουλα και σου ετοιμάζει το ρόφημα που θέλεις. Κάπως έτσι λειτουργεί κι αυτό το μηχάνημα της Nestle που είναι σχεδιασμένο για το ρόφημα του μωρού σας!
Το ειδικό μηχάνημα δέχεται κάψουλες ανάλογα την ηλικία του μωρού, μέχρι 3 ετών. Η κάθε κάψουλα ανταποκρίνεται σε μια συγκεκριμένη ηλικία. Το μηχάνημα το αναγνωρίζει και ανάλογα, φτιάχνει τη συγκεκριμένη ποσότητα και με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το μωρό.

Κουβέρτα - Θαύμα (Miracle Blanket)

Τα μωρά νιώθουν ασφαλή όταν έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται ξανά μέσα στη ζεστή κοιλιά τη μητέρας τους. Το να το τυλίξετε σφιχτά με μια κουβέρτα, είναι συχνά δύσκολο αφού μετά από λίγο θα ανοίξει ξανά.
Με τη κουβέρτα-θαύμα όλα αυτά θα είναι πιο εύκολα αφού το επιτρέπει η σχεδίαση του. Το μωρό σας θα νιώθει πάντα ασφαλές και ζεστό ενώ είναι και πολύ ασφαλές.
Η κουβέρτα είναι σχεδιασμένη από μαλακό βαμβάκι και δε περιέχει ούτε κουμπιά, ούτε φερμουάρ αλλά ούτε βέλκρο που θα μπορούσαν να βλάψουν το μωρό σας.

Μαλακή Σαλιάρα (BABYBJORN Soft Bib)

Οι μαμάδες ξέρετε καλύτερα από όλους πως όταν ταΐζετε τα μωρά περισσότερο φαγητό πάει στη μπλούζα του παρά στο στόμα του. Η ξεχωριστή σαλιάρα βοηθάει σε αυτήν τη δύσκολη δουλειά στην οποία έρχεστε αντιμέτωπες καθημερινά.
Είναι σχεδιασμένη από πλαστικό ασφαλές για το μωρό, χωρίς όμως PVC και έχει μια μικρή θήκη στο τελείωμα της σαλιάρας για να συλλέγει το φαγητό που πέφτει από το στόμα του μωρού.
Έχει μεγάλη ευκολία στο πλύσιμο και το φαγητό που πέφτει στη θήκη, μπορεί να καταναλωθεί άφοβα. Εξάλλου τα παιδιά το βρίσκουν πιο διασκεδαστικό να τρώνε το φαγητό τους από τη θήκη της σαλιάρας, παρά από το πιάτο τους.

Baby Bullet Food System

Για τους γονείς που θέλουν να είναι σίγουροι πως το μωρό τους μεγαλώνει υγιεινά το Baby Bullet Food System είναι η καλύτερη επιλογή. Το εύχρηστο μηχάνημα βοηθάει τους γονείς να φτιάχνουν γεύματα μιας εβδομάδας για το μωρό τους σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Επίσης διαθέτει βιβλία μαγειρικής κατάλληλα για μωρά και θρεπτικούς οδηγούς για επιπλέον βοήθεια.
Και τα βιβλία και οι οδηγοί θρεπτικών συστατικών βοηθάνε στη κατάλληλη προετοιμασία ενός σωστού γεύματος, πριν το ανακατέψετε στο μίξερ.
Υπάρχουν διαφορετικά μαχαίρια στο μίξερ για μαλακά φαγητά και σκληρούς σπόρους ώστε να ετοιμάσετε ένα ισορροπημένο μενού για όλη την εβδομάδα.
Τέλος, περιέχει κουτιά αποθήκευσης για τα γεύματα που μπορούν να τοποθετηθούν στη κατάψυξη και έχουν ημερομηνίες πάνω στα καπάκια τους για να ξέρετε πόσο παλιό είναι το φαγητό.

Ανδρική Τσάντα Ταχυδρόμου (Diaper Dude Messenger Bag)

Αυτό είναι αποκλειστικά για τους μπαμπάδες. Μπορείτε να κουβαλάτε μια εύχρηστη τσάντα που είναι κατάλληλη για τα πράγματα του μωρού σας, χωρίς όμως να δείχνετε γελοίοι με τις φλοράλ αποχρώσεις που βάζουν συνήθως.
Είναι τσάντα σπορ, περιέχει λίστα με το τι πρέπει να κάνετε, έχει ειδική θήκη για να κρατάει το γάλα του μωρού σε κατάλληλη θερμοκρασία και είναι αρκετά μεγάλη για να βάλετε ότι χρειάζεται το μωρό σε καθημερινή βάση.

Χρονοδιακόπτης Φροντίδας Μωρού (Itzbeen Baby Care Timer)

Η στέρηση ύπνου σας έχει κάνει να μη σκέφτεστε καθαρά; Δε θυμάστε πότε ταΐσατε τελευταία φορά το μωρό σας; Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε ο έξυπνος αυτός χρονοδιακόπτης.
Ο συγκεκριμένος χρονοδιακόπτης μετράει τα πάντα και τα δείχνει στην οθόνη του! Βλέπει πόση ώρα κοιμάται το παιδί ή είναι ξύπνιο, πόση ώρα πέρασε από το τελευταίο του γεύμα, πόση ώρα πριν άλλαξε πάνα κ.α. Αν χρειάζεστε ξεκούραση, ρυθμίστε ένα ξυπνητήρι υπενθύμισης και αυτό θα σας θυμίσει τα πάντα.

πηγή: mothersblog.gr


 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share