Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2021

Σάρωσαν στις Πανελλήνιες δίδυμες αδελφές - Θα χωριστούν για πρώτη φορά!

Θα ακολουθήσουν τα όνειρά τους

12 Ιουλίου 2021 14:02
Σάρωσαν στις Πανελλήνιες δίδυμες αδελφές - Θα χωριστούν για πρώτη φορά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι δίδυμες Αργυρώ και Ευαγγελία Μακρή από το Βόλο, πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και για πρώτη φορά θα χωριστούν, προκειμένου να κυνηγήσει η καθεμία το όνειρό της.

Πιο συγκεκριμένα, για πρώτη φορά από την γέννησή τους, οι δίδυμες, οι οποίες μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, πρόκειται να χωριστούν για να σπουδάσουν σε διαφορετικές σχολές.

Τα επόμενα σχέδια που έχουν οι δίδυμες μετά την επιτυχία στις Πανελλήνιες 2021

Οι δίδυμες που είναι απόφοιτες του 2ου ΓΕΛ Βόλου, πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις και βρίσκονται πολύ κοντά στις σχολές που επιθυμούν να εισαχθούν.

Η Αργυρώ συγκέντρωσε στις πανελλαδικές 18.189 μόρια και επιθυμεί να εισαχθεί σε κάποια Ιατρική Σχολή ως πρώτη της επιλογή κι ως δεύτερη σε Τμήμα Βιολογίας, ενώ η Ευαγγελία συγκέντρωσε 16.661 μόρια και θέλει να περάσει στην Αρχιτεκτονική.

Σε συνέντευξή τους στο magnesianews.gr, δηλώνουν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για την επιτυχία τους, με τους γονείς τους να είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη διπλή χαρά.

 Σάρωσαν στις Πανελλήνιες δίδυμες αδελφές - Θα χωριστούν για πρώτη φορά

Μαμά και κόρη πέτυχαν μαζί στις Πανελλήνιες: «Μετά τη διπλοβάρδια δεν είναι εύκολο να διαβάσεις»

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2021: Μητέρα και κόρη έδωσαν μαζί Πανελλήνιες και γιόρτασαν διπλά την επιτυχία τους.

Οπως αναφέρει το zarpanews.gr στα Χανιά η Βίβιαν Σαρρή, παρά το γεγονός ότι εργάζεται σε δύο δουλειές για να στηρίξει την οικογένειά της, κατάφερε να δώσει Πανελλήνιες μέσω ΕΠΑΛ και συγκέντρωσε 16.000 μόρια, ενώ ταυτόχρονα η κόρη της, Ελπίδα-Βαϊανή, που συμμετείχε κι εκείνη στις εξετάσεις αλλά στο ΓΕΛ, συγκέντρωσε 18.000 μόρια περίπου.

Αριστούχος η κόρη, εξαιρετική και η μαμά, μίλησαν στο zarpanews.gr «Μετά τη διπλοβάρδια δεν είναι εύκολο να διαβάσεις», είπε η κα Σαρρή. «Είχα πάρει άδεια και τις πρώτες μέρες έπρεπε απλά να ξεκουραστώ. Διάβασα όμως, αν και το έκανα λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις και πήγα να δώσω. Παρακινήθηκα από μια ανάρτηση που είχα δει. Έγραφε ότι όλοι έχουμε δικαίωμα στην ευτυχία, την ευημερία και στην εκπλήρωση των ονείρων μας. Ποτέ δεν είναι αργά».
Μαμά κόρη Πανελλήνιες

Η Ελπίδα-Βαϊανή, όταν έμαθε πως η μητέρα της θα δώσει κι εκείνη εξετάσεις, εντυπωσιάστηκε αλλά τη στήριξε «Απ’ την αρχή το ήξερα και την ενθάρρυνα. Μου έκανε εντύπωση, αγχώθηκα στην αρχή λίγο για το πως θα τα πάει αλλά τώρα πια βλέπω ότι τα κατάφερε πολύ καλά. Χαίρομαι πάρα πολύ για τη μαμά» ειπε. Όσο για την ίδια, δηλώνει πολύ ικανοποιημένη με τη βαθμολογία της και θέλει να γίνει παιδοψυχολόγος. «Με βοήθησε πολύ και η γιαγιά μου, διαβάζαμε μαζί. Αλλά κάναμε και διαλείμματα με κλήσεις στο Tik Tok! Ήταν δύσκολο και ψυχοφθόρο, αλλά μάθαμε αρκετά πράγματα και θα δηλώσω σχολές ψυχολογίας στο μηχανογραφικό. Πρώτα στη Θεσσαλονίκη και μετά στο Ρέθυμνο και πιστεύω ότι θα περάσω γιατί έχω περιθώριο σε σχέση με τις περσινές βάσεις».

Η Βίβιαν Σαρρή είναι στην πραγματικότητα η… υλοποίηση της φράσης γηράσκω αεί διδασκόμενος. Έχει τελειώσει δημοσιογραφία, νοσηλευτική, έχει εξειδικευτεί στα ιατρικά εργαστήρια αλλά και ως βοηθός φυσικοθεραπευτή και δουλεύει σε δύο δουλειές, ως παρασκευάστρια σε εργαστήριο στο ΝΝΚ και ως νοσοκόμα στο Νοσοκομείο Χανίων και είναι ένας αισιόδοξος άνθρωπος που δεν σκοπεύει να σταματήσει. «Όταν κάποιος θέλει να προσπαθήσει, υπάρχουν τρόποι. Αγαπάμε τη ζωή και πιστεύω πως όταν κάποιος δει ένα φως, πρέπει να το μεταδίδει, γιατί στο τέλος θα του επιστραφεί. Εγώ θέλω να κάνω θεατρικές σπουδές. Προφανώς δεν γίνεται να φύγω απ’ τα Χανιά, αλλά αν περάσω και υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθώ εξ αποστάσεως, θα το κάνω. Αλλιώς… θα το αφήσω για το μέλλον».

Μαμά κόρη Πανελλήνιες

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share