Τρίτη, 26 Μαΐου 2020

Κλειστά σχολεία στην Αθήνα λόγω κορωναϊού!

Μεγάλη προσοχή!

28 Φεβρουαρίου 2020 09:05
Κλειστά σχολεία στην Αθήνα λόγω κορωναϊού!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Κλειστά θα είναι την Παρασκευή (28/2) τρία σχολεία στο Παλαιό Ψυχικό, λόγω του φόβου μετάδοσης του ιου του κορωναϊού.

Τρία σχολεία στο Παλαιό Ψυχικό θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου, υπό τον φόβο μετάδοσης του κορωναϊού!

Η απόφαση που ελήφθη, συνδέεται άμεσα με την περίπτωση της 40χρονης τραπεζικού η οποία παραμένει σε καραντίνα στο νοσοκομείο «Αττικόν». Τα δυο της παιδιά πηγαίνουν σε ιδιωτικό σχολείο στο Παλαιό Ψυχικό.

Όπως ανακοινώθηκε, δεν θα ανοίξουν σήμερσ:

Το Γυμνάσιο και Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών

Το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Ψυχικού

Το νηπιαγωγείο «Ι.Μ Καρράς».

Υπενθυμίζεται ότι η μεγαλύτερη κόρη της 40χρονης τραπεζικού είχε πάει μαζί με τη μητέρα της στο Μιλάνο και μετά την επιστροφή τους με αεροπλάνο από την Ιταλία, πήγε με συμμαθητές της σε εκπαιδευτική εκδρομή του Κολλεγίου Αθηνών στο Λονδίνο!

Κλειστά σχολεία

Ύποπτα κρούσματα Κορωνοϊού σε Θεσσαλία, Στερεά, Μακεδονία και Αττική!

Δεν έχουν τέλος τα γεγονότα για τον Κορωνοϊό που έχει «χτυπήσει» και την Ελλάδα με τα επιβεβαιωμένα κρούσματα να είναι τρία. Ωστόσο, ύποπτα κρούσματα έχουμε και σε Θεσσαλία, Στερεά, Μακεδονία και Αττική, ενώ έχουμε και εξελίξεις για τον άνδρα και την φίλη της 40χρονης στην Αθηνά, που νοσεί. Για προληπτικούς λόγους κλείνουν σχολεία.

Σύμφωνα με το κεντρικό Δελτίο του MEGA στα κρούσματα βρίσκονται μία 12χρονη στη Λαμία, μία 22χρονη στη Καρδίτσα, μία φοιτήτρια στις Σέρρες, ένας νεαρός άνδρας στον Πολύγυρο Χαλκιδικής και ένας αλλοδαπός σε ξενοδοχείο στις Τζιτζιφιές.

Η φίλη της 40χρονης που βρέθηκε θετική στον ιό, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην πρώτη εξέταση βγήκε αρνητική, ωστόσο γίνεται και επανέλεγχος. Αρνητικά βγήκαν και τα πρώτα αποτελέσματα εξέταση του άνδρα της 40χρονης.

Για τους υπαλλήλους της Βουλής, ενημέρωσαν το ιατρείο της Βουλής για το ταξίδι τους και πως είναι αμφότεροι χωρίς συμπτώματα. Ωστόσο, ο ένας από τους δύο ενημέρωσε σήμερα την Βουλή ότι έχει ένα ελαφρύ συνάχι και του δόθηκε άδεια 14 ημερών.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον Κορωνοϊό. Ματαιώνονται όλα τα καρναβάλια της Ελλάδας μετά από απόφαση, λόγω του ιού που «χτύπησε» και τη χώρα μας. Δείτε αναλυτικά την απόφαση.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share