Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έρχονται προσλήψεις σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση μέσω ΑΣΕΠ! Δείτε μέχρι πότε ισχύει η προθεσμία!

Δείτε αναλυτικά!

12 Φεβρουαρίου 2020 11:32
Έρχονται προσλήψεις σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση μέσω ΑΣΕΠ! Δείτε μέχρι πότε ισχύει η προθεσμία!

Ευχάριστα είναι τα νέα για τους υποψήφιους εκπαιδευτικούς, αφού για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια αναμένεται να γίνουν μόνιμες προσλήψεις προσωπικού στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, με τις αιτήσεις να ανοίγουν πολύ σύντομα και την προθεσμία να μένει ανοικτή για αρκετό καιρό, ενώ η διαδικασία θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ, ενώ εδώ μπορείτε να μάθετε σχετικά με τη «βροχή» προσλήψεων, οι οποίες προχωρούν σύντομα με την ίδια διαδικασία και σε ποιους τομείς.

Μετά από 10 και πλέον έτη, συγκεκριμένα, αναμένεται να γίνουν μόνιμες προσλήψεις στη Γενική Εκπαίδευση, τόσο στα Δημοτικά όσο και στα Γυμνάσια και τα Λύκεια. Προκήρυξη 1ΓΤ/2020 του ΑΣΕΠ για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης κατηγορίας Τ.Ε.

Το ΑΣΕΠ καλεί τους εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδων TΕ01 και TE02 και Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδου / ειδικοτήτων ΤΕ16 να υποβάλουν, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, «ΑΙΤΗΣΗ - ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, κατά κλάδο και ειδικότητα, καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, για τον κλάδο ΤΕ16, για την πλήρωση των κενών θέσεων εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, καθώς και για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών των οικείων βαθμίδων εκπαίδευσης.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι υποψήφιοι οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, όπως αυτά αναγράφονται στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β΄ (ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ) και στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ (ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ) της παρούσας, πρέπει:

Ι. Να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά, μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr). Η ηλεκτρονική αίτηση συμπληρώνεται σύμφωνα με τις ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ - ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ που αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Δ΄ της παρούσας.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 18 Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και λήγει στις 6 Μαρτίου 2020 ημέρα Παρασκευή και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής της εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share