Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Σπούδασε Μαγειρική με τον… Master Chef Σάββα Ληχανίδη στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

3 Οκτωβρίου 2019 12:13
Σπούδασε Μαγειρική με τον… Master Chef Σάββα Ληχανίδη στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά
Follow us on Google News

Θες Σπουδές Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής που… σαρώνουν τα μετάλλια και τις βραβεύσεις στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά παράλληλα θα σου άρεσε να έχεις για καθηγητή σου έναν chef προβεβλημένο στην TV; OMaster Chef Σάββας Ληχανίδης σε περιμένει από φέτος τον Οκτώβριο -αποκλειστικά- στην «κουζίνα των μεταλλίων» του ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Κλείσε σήμερα μία από τις τελευταίες θέσεις στα νέα τμήματα Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά, με ένα click εδώ: https://www.iekalfa.gr/tomeis-spoydwn/episitismos/ ή καλώντας στο 210-4120313, και μπες κι εσύ στην dream team των chefs και pastry chefs που επιλέγουν το Νο1 Chef School της χώρας!

Πάρε μια πρώτη… γεύση στο Welcome Day που διοργανώνει η πολυβραβευμένη Σχολή Chef του Πειραιά, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 10.00, με ελεύθερη είσοδο!

Ο Σάββας Ληχανίδης, ένας από τους πιο αγαπητούς παίκτες του Master Chef, καθηγητής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από φέτος τον Οκτώβριο, θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συνάντηση με τους πρωτοετείς σπουδαστές Επισιτισμού και με νέους που ενδιαφέρονται για σπουδές Μαγειρικής, σηματοδοτώντας μια δυναμική εκκίνηση για πολλές περισσότερες επιτυχίες του κορυφαίου ΙΕΚ της χώρας!

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Οκτωβρίου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ -WELCOME DAY ME ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΙΣ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share