Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σχολείο στα Αντικύθηρα επαναλειτουργεί για...μια οικογένεια!

Ήταν κλειστό για 25 χρόνια!

18 Ιουλίου 2019 20:10
Σχολείο στα Αντικύθηρα επαναλειτουργεί για...μια οικογένεια!

25 χρόνια παρέμεινε κλειστό το σχολείο των Αντικυθήρων, όμως θα επαναλειτουργήσει μετά την εγκατάσταση μίας 5μελούς οικογένειας στο νησί.

Ο αντιπεριφερειάρχης Νήσων Παναγιώτης Χατζηπέρος συναντήθηκε μαζί τους κι εξέφρασε την ικανοποίηση του για την απόφαση τους, που στάθηκε αφορμή. Πρόκειται για την οικογένεια Ανδρόνικου, τον Διονύση, τη Δέσποινα και τα τρία τους παιδιά την Αναστασία, τη Σταματία και τον Ιάκωβο τα οποία μαζί με την δασκάλα τους έλαβαν από τον κ Χατζηπέρο τέσσερις υπολογιστές, ηλεκτρονικούς, δωρεά της Περιφέρειας -με απόφαση της περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου. Με τις ευχές του για καλή πρόοδο και καλές διακοπές, ο αντιπεριφερειάρχης προσέφερε και από ένα καλάμι ψαρέματος καθώς το νησί είναι γνωστός ψαρότοπος.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης ακολούθησε αναμνηστική φωτογραφία εμπρός από το ομοίωμα του Μνημείου των Συμιακών Σφουγγαράδων που πρόκειται να τοποθετηθεί στο λιμάνι του Ποταμού των Αντικυθήρων και το οποίο χρηματοδότησε η Περιφέρεια Αττικής.

Bρεφονηπιακοί σταθμοί: Παράταση ενστάσεων για τη φιλοξενία!

Παρατείνει η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) την υποβολή ηλεκτρονικά των ενστάσεων επί των προσωρινών πινάκων των ωφελουμένων του προγράμματος «εναρμόνιση επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής 2019-2020», που αφορά τη φιλοξενία βρεφών και νηπίων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς, μέχρι και τα μεσάνυχτα της ερχόμενης Παρασκευής (19/7/2019 στις 24:00).

Οι ενστάσεις επί των προσωρινών πινάκων μπορούν να υποβληθούν από τους αιτούντες μόνον ηλεκτρονικά στον ιστότοπο της ΕΕΤΑΑ www.eetaa.gr, μέσω της ειδικής εφαρμογής για την ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων. Μετά την εξέταση των ενστάσεων, θα καταρτιστούν οι οριστικοί πίνακες, οι οποίοι θα αναρτηθούν στον ιστότοπο της Ε.Ε.Τ.Α.Α. την ερχόμενη Τρίτη, 23 Ιουλίου.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share