Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πανελλαδικές 2019: Με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάζονται σήμερα οι μαθητές!

Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουλίου!

14 Ιουνίου 2019 08:09
Πανελλαδικές 2019: Με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας εξετάζονται σήμερα οι μαθητές!

Με Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας συνεχίζονται σήμερα οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Χθες ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Παιδείας τα Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα , στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ από 21 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου. Οι Πανελλαδικές εξετάσεις για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων ολοκληρώνονται στις 18 Ιουνίου.

Συγκεκριμένα, στις 21 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Αγγλικά, και στις 22 ιουνίου συνέχεια θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γερμανικών και των Ισπανικών Ακόμη, στις 24 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο ελεύθερο σχέδιο και την επόμενη ημέρα 25 Ιουνίου στο γραμμικό σχέδιο.

Στις 26 Ιουνίου θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις των Γαλλικών και θα ακολουθήσουν οι εξετάσεις των μαθημάτων που αφορούν τα τμήματα Μουσικών Σπουδών: 27 Ιουνίου η Αρμονία, στις 28 ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων, στις 29 Ιουνίου η Μουσική Αντίληψη και Γνώση και την 1η Ιουλίου η Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ολοκληρωθούν στις 2 Ιουλίου με την εξέταση του μαθήματος των Ιταλικών.

Πανελλήνιες 2019: Ποια είναι τα εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα;

Ποια είναι τα εξεταστικά κέντρα για τα ειδικά μαθήματα που πρέπει να πάνε να εξεταστούν οι μαθητές για τις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις;

Ανακοινώθηκαν σήμερα από το υπουργείο Παιδείας τα Εξεταστικά Κέντρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα Ειδικά Μαθήματα , στα οποία θα διαγωνιστούν οι υποψήφιοι για τα ΑΕΙ από 21 Ιουνίου μέχρι και 2 Ιουλίου.

Για τα εξεταστικά κέντρα των μαθημάτων «Μουσική Αντίληψη και Γνώση» και «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων και τα εξεταστικά κέντρα!

Πανελλήνιες 2019: Αυτά είναι τα θέματα του ΕΠΑΛ!

Συνεχίζονται οι Πανελλήνιες 2019 σήμερα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ καθώς οι υποψήφιοι εξετάζονται στα μαθήματα: Ανατομία – Φυσιολογία, Ηλεκτροτεχνία, Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο. Το Athensmagazine.gr σας τα παρουσιάζει!

Δείτε τα θέματα:

Δείτε εδώ τα θέματα σε Ανατομία - Φυσιολογία (αρχείο pdf)

Δείτε εδώ τα θέματα σε Ηλεκτροτεχνία (αρχείο pdf)

Δείτε εδώ τα θέματα σε Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης (αρχείο pdf)

Δείτε εδώ τα θέματα σε Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (αρχείο pdf)

Καλά αποτελέσματα!

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share