Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας!

Σας αφορά όλους!

24 Φεβρουαρίου 2019 16:29
Αυτά τα σχολεία θα είναι κλειστά αύριο λόγω κακοκαιρίας!

«Ωκεανίς» έφερε μια σειρά προβλημάτων στη χώρα. Ένα από αυτά, ως επέκταση των όσων συνέβησαν το Σαββατοκύριακο, είναι το «λουκέτο» σε πολλά σχολεία τη Δευτέρα, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Κλειστά θα παραμείνουν τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου τα Νηπιαγωγεία, ΚΔΑΠ, Παιδικοί Σταθμοί, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια στα χωριά Αρναία, Παλαιοχώρι, Νεοχώρι, Στάγειρα, Στρατονίκη, Στανός, Βαρβάρα, Μεγάλη Παναγία της Χαλκιδικής.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του δήμου Αριστοτέλη αυτό οφείλεται στη χιονόπτωση και τα προβλήματα που προκάλεσε, αλλά και γενικότερα στις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή.

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ο δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης αποφάσισε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου να παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και οι Παιδικοί Σταθμοί.

Με ανακοίνωσή της η δημοτική αρχή κάνει γνωστό ότι τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 9.00 π. μ. λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Καλλικρατικού Δήμου Αλμυρού θα παραμείνουν κλειστά, με απόφαση του Δημάρχου Δ.Εσερίδη, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Οι δήμοι Ρήγα Φεραίου και Ν. Πηλίου θα εκτιμήσουν την κατάσταση στα σχολικά συγκροτήματα και θα εκδώσουν σχετική ανακοίνωση αργότερα, την Κυριακή.

Κλειστά και τα σχολεία της Αμφίκλειας, λόγω μεγάλης χιονόπτωσης.(Νηπιαγωγείο-Δημοτικό & Γυμνάσιο-Λύκειο).

Τα σχολεία στη Σαμοθράκη θα παραμείνουν κλειστά, αφού η κυκλοφορία στο νησί είναι αδύνατη και επικίνδυνη.

Στο Δήμο Διδυμοτείχου η κατάσταση παραμένει ρευστή. Τα σχολεία εντός της πόλης αναμένεται να λειτουργήσουν, όμως σε ό,τι αφορά τα χωριά το τοπίο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη. Ο δήμαρχος βρίσκεται σε επικοινωνία με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων και η απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στην ημέρα.

Στον δήμο Σουφλίου τα σχολεία θα μείνουν κατά πάσα πιθανότητα κλειστά, και εκεί η απόφαση θα ληφθεί μέσα στην ημέρα.

Σε ό,τι αφορά τις Φέρες όπου στους δρόμους υπάρχει παγετός, η λειτουργία θα εξαρτηθεί από την πορεία της σημερινής ημέρας. Ενδέχεται να κλείσουν για τις πρώτες ώρες και να λειτουργήσουν κανονικά για το υπόλοιπο της ημέρας, κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ανοιχτά.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share