Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κλειστά και αύριο Τετάρτη τα σχολεία: Δείτε ποια!

Προσοχή!

8 Ιανουαρίου 2019 13:07
Κλειστά και αύριο Τετάρτη τα σχολεία: Δείτε ποια!

Κλειστά σχολεία και αύριο σε πολλές περιοχές της χώρας λόγω της κακοκαιρίας. Δείτε παρακάτω ποια σχολεία θα είναι κλειστά και την Τετάρτη 09 Ιανουαρίου, προς το παρόν!

Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Βόλβης στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε ότι λόγω του συνεχιζόμενου παγετού και για λόγους ασφαλείας των μαθητών, την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019, θα παραμείνουν κλειστές όλες οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων, καθώς και οι παιδικοί σταθμοί.

Χαλκίδα

Κλειστά τα σχολεία αύριο και στη Χαλκίδα, με τον δήμο να ενημερώνει ότι λόγω των συνεχιζόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων δεν θα λειτουργήσουν και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο με τον Γιώργο Παπαδάκη: Η απίστευτη απαίτηση εις βάρος των συμπολιτών του!

Καστοριά

Σύμφωνα με σχετική απόφαση οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Καστοριάς, δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 08-01-2019 και την Τετάρτη 09-01-2019.

Φλώρινα

Τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, που επικρατούν στην περιοχή. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Δήμος Λαγκαδά

“Στο δήμο Λαγκαδά, λόγω του συνεχιζόμενου ισχυρού παγετού που επικρατεί στον και για την ασφάλεια των μαθητών, τα σχολεία όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης θα παραμείνουν κλειστά. Κλειστές θα παραμείνουν επίσης οι μονάδες των ΙΕΚ, του ΣΔΕ, τα ΚΔΑΠ και οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Λαγκαδά” αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Βλάχος: 5.000 ευρώ για σ@ξ με άνδρα!

Δήμος Παλαμά Καρδίτσας

Θα λειτουργήσουν μόνο οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί.

Δήμος Ωρωπού

Κλειστοί οι ιδιωτικοί και δημόσιοι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share