Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Σκάνδαλο: Εκμεταλλεύονται τους νεκρούς στην Μάνδρα την δηλώνουν πρώτη κατοικία για μόρια στις Πανελλήνιες!

Τα σχόλια δικά σας!

5 Οκτωβρίου 2018 14:42
Σκάνδαλο: Εκμεταλλεύονται τους νεκρούς στην Μάνδρα την δηλώνουν πρώτη κατοικία για μόρια στις Πανελλήνιες!

Μπορεί η ελληνική κοινωνία να βίωσε με τον πιο έντονο και επώδυνο τρόπο τα οχτώ χρόνια της κρίσης και να πέρασε από τρία μνημόνια, ωστόσο οι κακές συνήθειες του παρελθόντος δεν λένε να εξαληφθούν.

Τελευταίο παράδειγμα τα όσα συμβαίνουν στην πολύπαθη Μάνδρα Αττικής.

Ο υπουργός Παιδειας, Κώστας Γαβρόγλου, από το βήμα της Βουλής κατήγγειλε ότι το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Μάνδρας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι δηλώσεις πρώτης κατοικίας , προκειμένου επιτήδειοι να επωφεληθούν από τις ευεργετικές διατάξεις για τους πλημμυροπαθείς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάμε Πακέτο: Πότε κάνει πρεμιέρα για φέτος η Βίκυ Χατζηβασιλείου;

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, Αναστάσιου Δημοσχάκη, ο οποίος ζήτησε ειδική μοριοδότηση μαθητών της Σαμοθράκης για την είσοδό τους στα πανεπιστήμια, ο υπουργός Παιδείας είπε προς έκπληξη πολλών βουλευτών:

«Θα σας πω για τη Μάνδρα κάτι το οποίο πολλές φορές δεν μας τιμά ως κοινωνία. Προχωρήσαμε στην ευνοϊκή διάταξη. Ανακαλύπτουμε λοιπόν, ότι υπάρχουν αλλαγές μόνιμης κατοικίας στη διάρκεια αυτού του διαστήματος. Άνθρωποι που ήταν αλλού, στα καλά καθούμενα εμφανίζονται ξαφνικά με μόνιμη κατοικία στη Μάνδρα. Λέω λοιπόν ότι υπάρχει ένα ποσοστό στην κοινωνία μας που κάθε φορά προσπαθεί να εκμεταλλευθεί μια διάταξη που ο πυρήνας της είναι καλός».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το "σ' αγαπώ" της Ειρήνης Λαγούδη στον γιατρό πριν εκείνος δώσει εντολή να την σκοτώσουν!

Πράγματι, με απόφαση του Κώστα Γαβρόγλου, στις 23/8/18 οι υποψήφιοι από τις περιοχές της Μάνδρας, της Νέας Περάμου και της Κω θα έχουν ειδικό ποσοστό θέσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Το υπουργείο χαρακτηριστικά ανακοίνωσε: Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου υπέγραψε την Υπουργική Απόφαση που προβλέπει ειδικό ποσοστό θέσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων από τις περιοχές Μάνδρας, Νέας Περάμου και Κω που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share