Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Χάρις Κατάκη στον Τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών

1 Φεβρουαρίου 2013
Η Χάρις Κατάκη στον Τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών

Η Χάρις Κατάκη στον Τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών

Ο Τομέας Κοινωνικών Υπηρεσιών του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ υποδέχτηκε πρόσφατα τη Δρ. Ψυχολογίας κα. Χάρις Κατάκη.

Η κα. Χάρις Κατάκη έχει ιδρύσει και διευθύνει το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Με την εκπαιδευτική της ιδιότητα έχει εκπαιδεύσει μεγάλο αριθμό συστημικών θεραπευτών ενώ η θεωρητική και ερευνητική της εργασία έχει οδηγήσει στη σύλληψη και ανάπτυξη θεωρητικών μοντέλων. Η Χάρις Κατάκη έχει διαδραματίσει πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη και την διάδοση της Ελληνικής Συστιμικής Σκέψης μέσα από την θεωρητική, ερευνητική, εκπαιδευτική, εκδοτική της δουλειά και τον εποπτικό της ρόλο.

Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού θεσμού DeltaTrainingDays , το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ υποδέχτηκε τη σπουδαία θεραπεύτρια σε ένα σεμινάριο με θέμα, «Οικογένεια & Κρίση : Ισορροπώντας στα κύματα».

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου αναλύθηκαν θέματα σχετικά με τις δυναμικές της σύγχρονης οικογένειας, η οποία μαστίζεται από κοινωνική και οικονομική κρίση.

Στόχος της εισήγησης ήταν η διερεύνηση των νέων ρόλων και προκλήσεων που προκύπτουν από τις κοινωνικές αλλαγές που συντελούνται.

Η σπουδαστική κοινότητα του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον την εισήγηση και συμμετείχαν ενεργά υποβάλλοντας ερωτήσεις και προβληματισμούς.

Πληροφορίες : Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Αθήνας, Ιουλιανού 26, 210 82 25 983, Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Θες/νίκης, Ερμού 45, Πλ. Αριστοτέλους, 2310 226 318, www.delta-iek.gr , www.iekdeltajobs.gr , Iek Delta Official Facebook Page.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share