Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

Tι σημαίνει να είσαι μαμά σήμερα;

10 Ιανουαρίου 2018 21:05
Tι σημαίνει να είσαι μαμά σήμερα;

Το να είσαι μαμά είναι από μόνο του μία από τις πιο απαιτητικές δουλειές στον κόσμο.

Η πίεση που η κοινωνία έρχεται να προσθέσει στις μητέρες, σχετικά με το πώς πρέπει να φέρονται στα παιδιά τους, στους συντρόφους τους ή στο πόσο συνεπείς οφείλουν να είναι απέναντι στις υποχρεώσεις του σπιτιού, έρχεται να κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 20 πιο περίεργα πράγματα που "ανάβουν" τους άντρες πάνω στις γυναίκες! Με το 8ο δεν πρόκειται να αντισταθείτε ποτέ!

Μία νέα μαμά από την Αυστραλία έρχεται με ένα ποστ στο Facebook, ένα ποστ που έκανε πάταγο και έγινε viral μέσα σε λίγες μόλις ώρες, να δώσει τη δική της απάντηση στα κοινωνικά στερεότυπα που απαιτούν από τις μαμάδες να είναι κάτι μεταξύ της Αντζελίνας Τζολί στο «Μr and Mrs Smith» και της Wonder Woman.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Να προσέχεις τα παιδιά μου..." - Το δεύτερο SMS που έστειλε η 44χρονη πριν πεθάνει! Σε ποιον και γιατί;

Η Constance Hall από την Αυστραλία ανέβασε στο Facebook μία φωτογραφία που την δείχνει να παίζει με τα παιδιά της και έγραψε «Όταν έκανα το πρώτο μου παιδί πήγα στον πατέρα μου και τον ρώτησα πώς στο καλό η γιαγιά μου τα έβγαζε πέρα με 11 παιδιά;. Τότε εκείνος που απάντησε ότι η γιαγιά μου δεν δεχόταν ούτε τη μισή πίεση από αυτή που δέχομαι εγώ. Δεν είχε να πάει στην τράπεζα ή στο σούπερ μάρκετ κάθε μέρα, κανείς δεν περίμενε ότι θα είχε αναλογίες μοντέλου αμέσως μετά τη γέννα και ποτέ δεν ζόρισε τα παιδιά της να είναι άψογα σε όλα μέχρι την ηλικία των τριών και να καθαρίζουν το σπίτι. Απλά καθόταν με τα παιδιά της και απολάμβανε τις στιγμές μαζί τους», γράφει η Hall στην αρχή μίας ανάρτησης που συγκέντρωσε 69.000 likes και 14,000 shares.

Πηγή:shape

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share