Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μητέρα και δασκάλα πιάστηκαν στα χέρια: Απίστευτο περιστατικό σε μεγάλο σχολείο της χώρας!

29 Σεπτεμβρίου 2017 17:55
Μητέρα και δασκάλα πιάστηκαν στα χέρια: Απίστευτο περιστατικό σε μεγάλο σχολείο της χώρας!

Ο Επιθεωρητής του υπουργείου Παιδείας προβαίνει ήδη σε διερεύνηση σειράς περιστατικών που έχουν λάβει χώρα στο Α’ Δημοτικό Αγίου Δομετίου, ώστε να συνταχθεί και σχετική έκθεση, καθώς τα συγκεκριμένα περιστατικά αξιολογούνται ως πολύ σοβαρά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις με τα οστά στο Σούνιο: Η νέα αποκάλυψη που φέρνει τα πάνω - κάτω!

Τελευταίο στην σειρά άλλων ευτράπελων το περιστατικό με δασκάλα η οποία φέρεται να αγνόησε συγκεκριμένο ιατρικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε μαθήτρια, κατηγορώντας μάλιστα την μικρή μαθήτρια για θεατρινισμούς, με αποτέλεσμα η εξοργισμένη μητέρα του παιδιού να επισκεφθεί σε δεύτερο χρόνο το σχολείο, όπου ξέσπασε τρικούβερτος καυγάς μεταξύ γονέα και εκπαιδευτικού, ενώ έπεται και συνέχεια...

Σύμφωνα με την αθρογράφο, Δέσποινα Ψύλλου, για την εφημερίδα «ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ» γονείς αναφέρθηκαν και σε άλλη περίπτωση, με δασκάλα επανειλημμένως να απειλεί μαθητή ότι πρόκειται να διωχθεί από το σχολείο καθώς εισερχόταν μέσα στην τάξη συνέχεια ιδρωμένος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα βγαίνεις καλύτερη στις φωτογραφίες! (video)

Εξάλλου, εντύπωση είχε προκαλέσει την προηγούμενην εβδομάδα ένα άλλο πριστατικό και πάλι στο ίδιο σχολικό συγκρότημα όταν δύο μαθητές με κινητικά προβλήματα αποκλείστηκαν από εκδρομή, προκαλώντας τότε έντονες αντιδράσεις. Όταν το πρωί της Τετάρτης ο επιθεωρητής επισκέφτηκε το σχολείο, η δασκάλα έπεσε λιπόθυμη... οδηγούμενη στις πρώτες βοήθειες.

Αναφορικά με το πρώτο περιστατικό με την μαθήτρια που έπαθε κρίση άσθματος, αυτό αναφέρεται πως έλαβε χώρα στην αρχή της εβδομάδας και κατά τη διάρκεια παράδοσης μαθήματος, όπου σύμφωνα με ισχυρισμούς, η νεαρή μαθήτρια έπαθε κρίση βήχα στο μάθημα, καθώς στη συγκεκριμένη αίθουσα διδασκαλίας το υλικό του πατώματος ερέθιζε τα συμπτώματα της ασθένειάς της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαββατοκύριακο για... σπίτι: Βοριάδες, βροχή, κρύο σ' όλη την χώρα! Αναλυτική πρόγνωση

Η δασκάλα φέρεται να αγνόησε το πρόβλημα παρόλο που το κορίτσι συνέχισε να βήχει, κατηγορώντας την για θεατρινισμό. Ακολούθως με την νεαρή μαθήτρια να αναφέρει το περιστατικό στη μητέρα της εκείνη έξαλλη μετέβη στο σχολείο εισβάλλοντας στη συνεδρία προσωπικού το οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη όπου επιτέθηκε λεκτικά στη δασκάλα, η οποία με την σειρά της αντέδρασε δίνοντας συνέχεια στο επεισόδιο, με την κατάσταση να ξεφεύγει από τον έλεγχο.

πηγή: newsone.gr

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share