Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γονείς χρειάζεστε φαντασία: Πώς θα καταφέρετε με έξυπνες ιδέες να πείσετε τα παιδιά σας να φάνε φρούτα και λαχανικά! (Photo)

29 Σεπτεμβρίου 2017 11:24
Γονείς χρειάζεστε φαντασία: Πώς θα καταφέρετε με έξυπνες ιδέες να πείσετε τα παιδιά σας να φάνε φρούτα και λαχανικά! (Photo)

Η Μίντι Ζαλντ είναι μια μαμά, από την Αυστραλία. Και ο γιόκας της, δύο χρόνων, δεν ήθελε να φάει φρούτα, ούτε λαχανικά, έπρεπε, όμως, να τρώει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό! "Λουκέτο" στην Κουρούτα! Το περιστατικό στο χθεσινό επεισόδιο που "πρόδωσε" το τέλος του ριάλιτι!

Έσπαγε το κεφάλι της να βρει λύση. Και τη βρήκε μια μέρα που έκοβε μπανάνα και φράουλες για τον αγαπημένο της μικρούλη.

«Ήταν τόσο βαρετό (γι' αυτόν), που σκέφτηκα ότι αν η παρουσίαση στο πιάτο μετράει τόσο πολύ για τους ενήλικες, πιθανά μετράει και για τα παιδιά. Του έφτιαξα ένα σαλιγκάρι από μπανάνα, άρχισε να γελάει κι είπα, ωραία, πρέπει να το κάνω πιο συχνά» εξήγησε η Μίντι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Τα τελευταία δύο χρόνια…» - Η μεγάλη αποκάλυψη για τον χωρισμό Τσιμιτσέλη-Λασκαράκη που δεν ήξερε κανείς! (video)

Δεν πέρασε πολύς καιρός, κι η εφευρετική μαμά άρχισε να μεταμορφώνει όλα τα σνακ του γιόκα της σε καβούρια, σκυλάκια, καμηλοπαρδάλεις και βατραχάκια. Κι ο γιος της τα λάτρευε.

«Συνειδητοποίησα ότι ήταν ώρα εκπαίδευσης, κι άρχισα να τα κάνω και να τον ρωτάω «Τι ζώο βλέπεις; Τι τρόφιμα βλέπεις; Πόσα κομμάτια είναι στο πιάτο; Τι ήχο κάνει αυτό το ζώο;»

Καμιά φορά, αναρτούσε φωτογραφίες των δημιουργημάτων της στον λογαριασμό της στο Intagram. Ήταν τέτοια η προσοχή φίλων και συγγενών, που εδώ και λίγους μήνες δημιούργησε έναν λογαριασμό αποκλειστικά για τις κρεασιόν της.

Επέκτεινε τη γκάμα της. Άρχισε να μεταμορφώνει φρούτα και λαχανικά σε αγαπημένους τηλεοπτικούς ήρωες του γιου της, τα Χελωνονιντζάκια, τον Μίκι Μάους, κι άλλους. «Το σχήμα του κάθε φρούτου τού δίνει τον ξεχωριστό του χαρακτήρα, άρα όσες φορές κι αν κάνω ένα ζωάκι κάθε φορά είναι διαφορετικό» λέει η Μίντι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Ζώδιο του Υδροχόου, η Αφροδίτη & ένα μυστήριο αύριο! by MagicF’Ariel..

Ονειρεύεται να τα κάνει, μια μέρα, βιβλίο. Προς το παρόν, απολαμβάνει τις αντιδράσεις του γιου της και το ότι πολλοί από τους followers της εμπνέονται από τα σνακ της και ετοιμάζουν δικές τους εκδοχές για τα δικά τους σπλάχνα (και τις ποστάρουν στους λογαριασμούς τους στο Instagram).

«Ένας τύπος κάνει τα πάντα για την κορούλα του – έχει κάνει τον βάτραχο και το πρόβατο – και ποστάρει φωτογραφίες του εαυτού του την ώρα που δημιουργεί και φωτογραφίες των αντιδράσεων της κόρης του. Το λατρεύω αυτό» εξομολογείται η Μίντι Ζαλντ.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share