Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΚΔΑΠ: Τα ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ φροντίζουν να είναι τα καλύτερα για το παιδί σας!

20 Σεπτεμβρίου 2017 12:09
ΚΔΑΠ:  Τα ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ φροντίζουν να είναι τα καλύτερα για το παιδί σας!

«Τα πρώτα χρόνια» στο Μοσχάτο έχουν να μας συστήσουν το KΔΑΠ (Kέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης), έναν παραμυθένιο κόσμο 250 τ.μ.. πλούσιο σε ερεθίσματα και παιδαγωγικό υλικό ο οποίος έρχεται να καλύψει τις ανάγκες σε παιχνίδι και μάθηση για κάθε ηλικία!

Εδώ τα παιδιά μπορούν να εκφράσουν τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους αλλά και να τρέξουν και να εκτονωθούν σε ένα ασφαλές προαύλιο έκτασης 100 τ.μ. Χάρη σε άριστα οργανωμένες καλλιτεχνικές δραστηριότητες (όπως μουσικοκινητική αγωγή, θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, kids yoga, πηλοπλαστική), κάθε παιδί μαθαίνει να αναπτύσσει τα ταλέντα του μέσα από την εξερεύνηση, τον πειραματισμό, την επικοινωνία και τη συνεργασία με τους συνομηλίκους του.

Θεατρολόγος, γυμνάστρια, καθηγητές της σχολής καλών τεχνών, καθηγήτρια μουσικής, θα ταξιδέψουν τα παιδιά σε έναν διαφορετικό, πολύχωμο κόσμο, όπου θα καλλιεργήσει τα ταλέντα του, θα συντονιστεί με την κίνηση του σώματος, θα αναδείξει το συναίσθημα και την καλλιτεχνική του φύση, θα έρθει σε επαφή με νέα υλικά για να δημιουργήσει μοναδικές κατασκευές.

Αν πάλι το παιδί σου έχει δυσκολία στο να διαβάσει τα μαθήματα της επόμενης μέρας στο σχολείο, μπορείς να εμπιστευτείς το ΚΔΑΠ και τη δική του σχολή μελέτης που προετοιμάζει το παιδί σωστά με τη βοήθεια έμπειρων δασκάλων με πολυετή πείρα στη διδασκαλία. Σημείωσε πως υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς του παιδιού παρουσία συνοδού, με σύγχρονα, ιδιόκτητα σχολικά!

Extra info: Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με τα ιδιόκτητα και σύγχρονα σχολικά λεωφορεία και πάντα με ασφάλεια και συνέπεια από τους έμπειρους οδηγούς και συνοδούς.

info:

1.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ
ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ: Κηφισού 30, Μοσχάτο T 210-4816009
ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ: Κανάρη 6, Μοσχάτο
KΔΑΠ: Χρυσοστόμου Σμύρνης 91, Μοσχάτο
Τηλ . 211 4092449, e – mail : [email protected]

2.Δημιουργικό Εργαστήρι

Τα Πρώτα Χρόνια μαζί σας

και Σάββατο πρωί .....

Σάββατο 10:00 – 14:00 φιλοξενούμε παιδιά στον χώρο μας για να περάσουμε όμορφα και δημιουργικά...

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
    • ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ
    • ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ
    • ΜΟΥΣΙΚΟΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
    • ΔΡΑΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ
    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ...

    Το εργαστήρι είναι για παιδιά από 3 – 10 ετών.
    Η συμμετοχή σας για το δίωρο είναι 5 € το παιδί, και για τις 4 ώρες 10€.
    Οι θέσεις είναι περιορισμένες για να δουλέψουμε καλύτερα κ να χαρούμε τις δημιουργίες μας...

    Δήλωση συμμετοχής στο 211 4092449

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share