Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Παιχνίδι όλη μέρα με μόλις €10 στο Village Playland, στο Smart Park μέχρι τις 07/01!

20 Δεκεμβρίου 2012
Παιχνίδι όλη μέρα με μόλις €10 στο Village Playland, στο Smart Park μέχρι τις 07/01!

Παιχνίδι όλη μέρα, για όλη την εορταστική περίοδο, προσφέρει φέτος η Village στον παιδότοπο του Village Playland, για μικρά και μεγάλα παιδιά.

Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2013, η Village καλεί γονείς και παιδιά να επισκεφθούν το Village Playland, στο Smart Park, στα Σπάτα και να εκμεταλλευτούν την εορταστική προσφορά των 10 ευρώ για ατελείωτο παιχνίδι, όλη μέρα.

Ο κάθε επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να αγοράσει ένα βραχιολάκι-πάσο αξίας 10 ευρώ που του δίνει πρόσβαση στα φουσκωτά για όλη την ημέρα, καθώς και 5 μάρκες για τα υπόλοιπα παιχνίδια: bungee τραμπολίνο, carousel, τραμπολίνο, τρενάκι και ταύρο.

Οι μάρκες αφορούν στα συγκεκριμένα πέντε παιχνίδια και αντιστοιχεί μια μάρκα σε κάθε παιχνίδι.

Μέχρι σήμερα για όλα τα παραπάνω ο κάθε επισκέπτης πλήρωνε το ποσό των 19 ευρώ. Με την χριστουγεννιάτικη προσφορά του Village Playland, η μείωση αγγίζει το 50%.

Το Village Playland στο Smart Park, στα Σπάτα (περιοχή «Γυαλού») είναι ένας χώρος οικογενειακής ψυχαγωγίας που εκτείνεται σε μια έκταση 6 στρεμμάτων και απευθύνεται σε οικογένειες με παιδία ηλικίας έως 12 ετών, προσφέροντας ατελείωτη διασκέδαση. Οι χώροι του Village Playland ενδείκνυνται και για την διοργάνωση παιδικών party.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share