Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017: Βγήκαν τα αποτελέσματα! Δείτε τα μ' ένα κλικ εδώ...

30 Ιουνίου 2017 10:32
Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017: Βγήκαν τα αποτελέσματα! Δείτε τα μ' ένα κλικ εδώ...

Γύρω στις 11:00 το πρωί αναρτήθηκαν στα ΓΕΛ και ΕΠΑΛ όλης της χώρας οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων, όπως είχε ανακοινωθεί από το υπουργείο Παιδείας. Μάλιστα οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor παρασκήνιο: Περιπέτεια για τον Γιάννη Σπαλιάρα στον Άγιο Δομίνικο! Τον έψαχναν από εισπρακτική εταιρεία για... (video)

Από την ερχόμενη Πέμπτη και μετά όλοι οι υποψήφιοι στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://exams.it.minedu.gov.gr θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ) ως και την Παρασκευή 14 του μήνα. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο.

Επισημαίνεται ότι για τους υποψηφίους των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ των Διευθύνσεων Λέσβου και Χίου που συμμετέχουν στις υπολειπόμενες εξετάσεις, δεν θα ανακοινωθούν οι βαθμοί σήμερα, αλλά το συντομότερο δυνατόν.

Τέλος, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου προγραμματίζεται να ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία για τις φετινές βαθμολογικές επιδόσεις ΓΕΛ και ΕΠΑΛ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ξεχάστε τον Χρανιώτη που ξέρατε! Η εντυπωσιακή αλλαγή στο μαλλί του μετά το ριάλιτι!



Η ανακοίνωση των βάσεων αναμένεται προς το τέλος Αυγούστου, χωρίς να αποκλείεται να εκδοθούν και στις αρχές Σεπτεμβρίου, καθώς φέτος οι εξετάσεις ξεκίνησαν αργότερα από τα προηγούμενα χρόνια.

Μεγάλη σημασία για την πορεία των βάσεων έχει η συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου, που πρέπει να γίνει έως και τις 14 Ιουλίου.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share