Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κι όμως αυτή η 5χρονη έχει...1.000.000 followers στο Instagram! (Photos)

16 Μαΐου 2017 12:24
Κι όμως αυτή η 5χρονη έχει...1.000.000 followers στο Instagram! (Photos)

Η μικρή έχει ξετρελάνει το Διαδίκτυο με τις φωτογραφίες της!


Η Μπριάνα Γιουν από τη Νότιο Κορέα, έχει τρελάνει όλο το Διαδίκτυο, και πλέον ζει με τους γονείς της και τον αδερφό της στο Ντουμπάι, όπου κάνουν μια χλιδάτη ζωή. Από το μικρό διαμέρισμα στην Κορέα, έφτασαν να ταξιδεύουν με businnes class, σε όλο τον κόσμο. Η μικρή Μπριάνα, ποζάρει πλέον παρέα με τσάντες Louis Vuitton και Chanel, και ρούχα διάσημων σχεδιαστών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προσοχή: Τα 20 πράγματα που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα για τα μωρά παιδιά!

Τον Μάιο η οικογένεια της, έφυγε από την Νότια Κορέα, και αυτό χάρη στην ιδέα της μητέρας της να δημοσιεύει, φωτογραφίες της μικρής στο διαδίκτυο. Αυτό εκτόξευσε την φήμη της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου τρελάθηκαν μαζί της και άρχισαν να αναδαημοσίευουν τις φωτογραφίες της.

Η Μπριάνα έγινε διάσημη στη Μέση Ανατολή και την Ασία, και η μητέρα της, η 27χρονη Τζόσελιν, κατάλαβε ότι έπρεπε να το εκμεταλλευτεί. Αρχισε λοιπόν να μαθαίνει στην Μπριάνα φράσεις στα αραβικά και να ανεβάζει βίντεο της στο YouTube με κάποιες από αυτές. Οι πλούσιοι θαυμαστές της Μπριάνα πλήρωσαν τα έξοδα για να ταξιδέψει η μικρή με την οικογένειά της από τη Νότια Κορέα στο Ντουμπάι, όπου από το Μάιο μένουν σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων και μετακινούνται με λιμουζίνες.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, στο Ντουμπάι όλοι αναγνωρίζουν την πιτσιρίκα και την αντιμετωπίζουν σαν ηθοποιό του Χόλιγουντ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σας ενδιαφέρει: Πότε κλείνουν τα Γυμνάσια για τις εξετάσεις;

«Έχει κάτι που κάνει τους άλλους να την αγαπούν» πρόσθεσε η μητέρα της στην Daily Mail.
Η μικρή φαίνεται πως έχει ήδη εθιστεί σε αυτό τον τρόπο ζωής. «Τώρα ξέρει ότι είναι διάσημη. Όταν πηγαίνουμε στο εμπορικό κέντρο, αναρωτιέται γιατί ο κόσμος δεν βγάζει φωτογραφίες μαζί της. Το έχει συνηθίσει», λέει η μητέρα της.

Οι γονείς της πάντως διαψεύδουν ότι οι ίδιοι έχουν συνηθίσει αυτό τον τρόπο ζωής και δηλώνουν ότι ανησυχούν για το τι θα συμβεί όταν η Μπριάνα μεγαλώσει.


«Δεν μπορούμε να το σταματήσουμε τώρα. Αν η Μπριάνα αρρωστήσει και δεν βάλουμε μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο για 3-4 ημέρες, μας βομβαρδίζουν χιλιάδες email από όλο τον κόσμο, ρωτώντας τι συνέβη», είπε ο πατέρας της.

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share