Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

PLAYMOBIL play & give: Δύο συλλεκτικές φιγούρες, αφιερωμένες στα παιδιά του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ

10 Οκτωβρίου 2012
PLAYMOBIL play & give: Δύο συλλεκτικές φιγούρες, αφιερωμένες στα παιδιά του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ

Η PLAYMOBIL, η κορυφαία, διαχρονική και πιο αγαπημένη μάρκα ποιοτικών παιδικών παιχνιδιών που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 23 χρόνια, παρουσιάζει το πρώτο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρίας: το PLAYMOBIL play & give εγκαινιάζεται φέτος στηρίζοντας ενεργά τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Η PLAYMOBIL HELLAS, πάντα ευαισθητοποιημένη για τα παιδιά σε ανάγκη, έλαβε την πρωτοβουλία, για πρώτη φορά διεθνώς να δημιουργήσει δύο συλλεκτικές φιγούρες με έμπνευση από τα δημοφιλέστερα θέματα των παιδιών -πειρατής και πριγκίπισσα- για έναν αναγνωρισμένο κοινωνικό σκοπό και τις αφιερώνει στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ, ενισχύοντας έμπρακτα το έργο του. Οι συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της PLAYMOBIL στη Μάλτα αποκλειστικά για την ελληνική αγορά και μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθεί στο Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.

Οι φιγούρες PLAYMOBIL play & give γίνονται σύμβολα αγάπης και ουσιαστικής προσφοράς και μας ενώνουν για ένα ξεχωριστό σκοπό. Διατίθενται σε όλα τα καταστήματα παιχνιδιών από αρχές Νοεμβρίου, μέχρι εξάντλησης των αποθεμάτων.

Περισσότερες πληροφορίες: www.playmobil.gr, facebook.com/PlaymobilHellas, www.elpida.org

 

Παιδεία

Ροή ειδήσεων

Share