Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όσκαρ 2018: Αλβανίδα τραγουδίστρια πήγε στην τελετή κυριολεκτικά..γυμνή (Photos)

5 Μαρτίου 2018 16:59
Όσκαρ 2018: Αλβανίδα τραγουδίστρια πήγε στην τελετή κυριολεκτικά..γυμνή (Photos)

Όλες οι ηθοποιοί κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να κερδίσουν την μεγαλύτερη προσοχή στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ.

Και η Αλβανίδα τραγουδίστρια, γνωστή ως «Μαντόνα της Αλβανίας» Μπλεόνα Κερέτι, έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για να συγκεντρώσει τα βλέμματα στο ετήσιο πάρτι των Vanity Fair λίγο μετά την 90η απονομή των βραβείων Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - βόμβα για τον θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη! Το νέο αποτύπωμα στο παράθυρο του αυτοκινήτου που ανήκει... (video)


Η 38χρονη δεν άφησε τίποτα στη φαντασία, καθώς φορούσε ένα τελείως διάφανο φόρεμα που έδειχνε το στήθος της, αν και είχε φροντίσει να καλύψει με χρυσά επιθέματα τις θηλές της, με ένα μαύρο ψηλόμεσο σορτσάκι για να κρύψει τουλάχιστον κάποια στοιχεία.

Το διάφανο φόρεμα που έφερε λαμπερά στρας, έφτανε μέχρι το πάτωμα και το συνόδευε με μια μεγάλη μαύρη ζώνη για να τονίσει τη λεπτή μέση της.

Στα ατελείωτα πόδια της φορούσε ένα ζευγάρι εκπληκτικά τακούνια Christian Louboutin, που, ομολογουμένως, πρόσθεταν μια σικ πινελιά στο σύνολο.

Μία από τις ελάχιστες προσθήκες της, ήταν τα μικροσκοπικά μαύρα σκουλαρίκια, ενώ τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε έναν ψηλό κότσο, προσθέτοντας μια φουτουριστική αίσθηση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βίλα των 17.000.000 ευρώ στο Καβούρι! Θα πάθετε «εγκεφαλικό» μόλις δείτε το εσωτερικό του! (photos)

Η Μπλεόνα είναι γνωστή ως η «Μαντόνα της Αλβανίας» σύμφωνα με τη σελίδα της στο Wikipedia. Η ίδια περηφανεύεται πως είναι ηθοποιός, αλλά οι εμφανίσεις της περιορίζονται μόνο στην πατρίδα της.



Πηγή:iefimerida.gr

 

Oscars 2018

Ροή ειδήσεων

Share