Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λίγο πριν την 90η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Melina Kanakaredes μιλά αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη (video)

5 Μαρτίου 2018 12:59
Λίγο πριν την 90η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός Melina Kanakaredes μιλά αποκλειστικά στον Γιώργο Σατσίδη (video)

Η στιγμή της 90ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR πλησιάζει και θα προβληθεί σε ζωντανή μετάδοση την Κυριακή 4 Μαρτίου, αποκλειστικά στην COSMOTE TV.

Πριν τη μεγάλη κινηματογραφική βραδιά, η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός, Melina Kanakaredes, & πρωταγωνίστρια της δραματικής σειράς The Resident που προβάλλεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV, μίλησε στον απεσταλμένο της COSMOTE TV στο Λος Άντζελες, Γιώργο Σατσίδη, κάνοντας τις δικές της προβλέψεις για τους νικητές.

Η τηλεοπτική κάλυψη της τελετής απονομής θα ξεκινήσει στις 23.30 με τις αφίξεις των σταρ στο κόκκινο χαλί του Dolby Theatre, τις αποκλειστικές δηλώσεις και τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Θα ακολουθήσει το pre-show στις 01.30, ενώ στις 03.00 θα ξεκινήσει η 90η Τελετή Απονομής των Βραβείων OSCAR με παρουσιαστή τον Τζίμι Κίμελ. Η ζωντανή μετάδοση της λαμπερής τελετής, θα προβληθεί ταυτόχρονα στο COSMOTE CINEMA 2HD με ελληνικό, απευθείας σχολιασμό από τον Γιώργο Σατσίδη και τη Χριστίνα Μπίθα που θα βρίσκονται στο Λος Άντζελες, αλλά και από το COSMOTE CINEMA 1HD σε πρωτότυπη μετάδοση, στην αγγλική γλώσσα. Η απονομή θα προβληθεί και με υπότιτλους, την Δευτέρα 5/3 στο COSMOTE CINEMA 2HD, από τις 21.00 με το pre-show, και στις 22.00 με την τελετή.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη:

 

Oscars 2018

Ροή ειδήσεων

Share