Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συντάξεις: Χρήματα σήμερα (22/7) στους λογαριασμούς σας - Ποιοι θα πληρωθούν

Σας αφορά!

22 Ιουλίου 2020 07:50
Συντάξεις: Χρήματα σήμερα (22/7) στους λογαριασμούς σας - Ποιοι θα πληρωθούν
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ξεκινά σήμερα (22/7) η πληρωμή των συντάξεων Αυγούστου, με τις ημερομηνίες να είναι γνωστές και συγκεκριμένες, ώστε για λόγους ασφαλείας να μην υπάρξει συνωστισμός, ενώ εδώ μπορείτε να δείτε ποιοι θα βγουν φέτος στη σύνταξη στα 55, 60 και 62 έτη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), οι ημερομηνίες για την καταβολή κύριων κι επικουρικών συντάξεων έχουν ως εξής:

- Αύριο Τετάρτη 22 Ιουλίου καταβάλλονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

- Στις 24 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

- Στις 28 Ιουλίου, ημέρα Τρίτη, θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη μισθωτών, (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

- Στις 30 Ιουλίου, ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ. ΝΑΤ, τ. ΕΤΑΤ, τ. ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Συντάξεις και επιδόματα: Αναλυτικά όλες οι πληρωμές μέχρι τέλος Ιουλίου

Από τις 25 Ιουλίου θα αρχίσουν να καταβάλλονται επιδόματα και συντάξεις σε δικαιούχους. Παράλληλα, ένα νέο έκτακτο επίδομα φαίνεται να σχεδιάζει η κυβέρνηση προκειμένου να δώσει έξτρα οικονομική ενίσχυση σε 400.000 εργαζόμενους.

Συγκεκριμένα τα επιδόματα και οι συντάξεις που θα καταβληθούν μέχρι τέλος Ιουλίου είναι:

  • Το Επίδομα Παιδιού θα καταβληθεί Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020
  • Το Επίδομα Ενοικίου Στέγασης αναμένεται να καταβληθεί 25 Ιουλίου
  • Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης αναμένεται να πληρωθεί 26 Ιουλίου
  • Συντάξεις και Επιδόματα των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων του ΟΠΕΚΑ αναμένεται να καταβληθούν 26 Ιουλίου

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος, οι συντάξεις του Δημοσίου, του ΙΚΑ, του ΝΑΤ και των υπολοίπων ταμείων θα πληρωθούν 30 Ιουλίου.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share