Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Προσλήψεις 58 ατόμων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής!

Ποιες οι ειδικότητες;

24 Δεκεμβρίου 2019 16:50
Προσλήψεις 58 ατόμων στο Δήμο Αγίας Παρασκευής!

Άνοιξαν 58 νέες θέσεις στο Δημόσιο, στο Δήμο Αγίας Παρασκευής. Δείτε αναλυτικά τις θέσεις εργασίας! Να σημειώσουμε ότι σε ισχύ είναι ακόμα οι αιτήσεις για προσλήψεις στο Δημόσιο ΑΣΕΠ!

Το Ν.Π.Δ.∆. με την επωνυμία «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ» (Π.Α.Ο.Δ.Α.Π.) ανακοινώνει την πρόσληψη έως πενήντα οχτώ (58) ατόμων ειδικοτήτων καθηγητών μουσικών οργάνων και εικαστικών-καλλιτεχνικών τμημάτων (εικαστικά- χοροί- θέατρο- μοντέρνες τέχνες) με σύμβαση μίσθωσης έργου (Σ.Μ.Ε.) διάρκειας μέχρι ένα (1) έτος από την υπογραφή της σύμβασης, για τη λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου και των Εργαστηρίων Τέχνης.

Μεγάλη ανατροπή με το κοινωνικό μέρισμα: Θα το πάρουν επιπλέον αυτοί οι 50.000!

Κοινωνικό Μέρισμα 2019: Η μεγάλη ανατροπή έγινε! Ποιοι είναι οι 50.000 Έλληνες πολίτες που θα το πάρουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή; Κάτι για το οποίο το Athensmagazine.gr σας είχε ενημερώσει!

Δεύτερη ευκαιρία για το κοινωνικό μέρισμα έχουν χιλιάδες δικαιούχοι, των οποίων οι αιτήσεις έχουν απορριφθεί από το σύστημα, μολονότι πληρούν τα βασικά κριτήρια. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) διόρθωσε λάθη και παραλείψεις με βάση τις ενστάσεις που διατυπώθηκαν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ.

Οι αλλαγές αφορούν κυρίως περιπτώσεις νοικοκυριών με ΑμεΑ για τα οποία ανοίγεται παράθυρο να λάβουν τα 700 ευρώ μετά την Πρωτοχρονιά.

Μετά τις διορθώσεις στα προβληματικά κριτήρια υπολογίζεται ότι ο αριθμός των δικαιούχων θα αυξηθεί κατά 50.000 στα 307.000 άτομα, με το συνολικό κονδύλι της παροχής να αυξάνεται στα 215 εκατ. ευρώ από 175 εκατ. ευρώ που είχε αρχικά προβλεφθεί. Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών, μέχρι στιγμής έχουν εγκριθεί 255.674 αιτήσεις.

Αναλυτικότερα, όμως, με τις τροποποιήσεις που έγιναν, δικαιούχοι του κοινωνικού μερίσματος είναι:

1. Οσοι δεν είχαν δηλώσει στη φορολογική τους δήλωση τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) των εξαρτώμενων μελών. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, η απόκτηση ΑΦΜ από τα ΑμεΑ καθίσταται υποχρεωτική από τη στιγμή που γίνονται δικαιούχοι του προνοιακού επιδόματος (κυμαίνεται από 320 έως 600 ευρώ, ανάλογα με τον βαθμό αναπηρίας).

2. Οσοι είχαν υποβάλει εκπρόθεσμα φορολογική δήλωση για κάποιο από τα προηγούμενα επτά έτη. Σε αυτές τις περιπτώσεις το σύστημα δεν μπορούσε να εντοπίσει την εκπρόθεσμη φορολογική δήλωση και απέρριπτε την αίτηση, αφού η υπουργική απόφαση απαιτεί επταετή μόνιμη παρουσία στην Ελλάδα, η οποία τεκμαίρεται από την υποβολή των αντίστοιχων φορολογικών δηλώσεων.

Οσοι ανήκουν στις δύο παραπάνω κατηγορίες θα πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση. Από τη στιγμή που αυτή εγκριθεί, το μόνο που θα χρειαστεί να κάνουν στη συνέχεια είναι η αναγραφή του τραπεζικού λογαριασμού ΙΒΑΝ.

Οσοι δεν μπορούν να διορθώσουν το πρόβλημα, τους απομένει η διαδικασία υποβολής της ένστασης.

Τα αιτήματα συγκεντρώνονται ήδη από την ΗΔΙΚΑ και αποστέλλονται στην ΑΑΔΕ για διερεύνηση.

Η πλατφόρμα της ΗΔΙΚΑ θα κλείσει την Πέμπτη το βράδυ 26 Δεκεμβρίου και στις 27 του μήνα η λίστα των δικαιούχων θα σταλεί στη ΔΙΑΣ. Με δεδομένο ότι θα απαιτηθεί μία εργάσιμη ημέρα για να ολοκληρωθεί η διαδικασία καταβολής, το μέρισμα των 700 ευρώ αναμένεται να πιστωθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων στις 30 ή 31 Δεκεμβρίου.

Έγινε η κλήρωση της φορολοταρίας! Δείτε αν κερδίσατε 1.000 ευρώ!

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα η κλήρωση της φορολοταρίας για τα 1.000 ευρώ για συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον Νοέμβριο.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της 34ης κλήρωσης για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν τον προηγούμενο μήνα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Μετά την είσοδό τους σ' αυτήν, θα πρέπει να «πατήσουν» στην ένδειξη «Δημόσιες Κληρώσεις» και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή, που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα. Μια απαραίτητη ανάσα αφού αυτή την εβδομάδα έχετε να πληρώσετε πολλά!

Ο αριθμός των λαχνών τους οποίους δικαιούται μηνιαίως κάθε φορολογούμενος, καθορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών του.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι νικητές ενημερώνονται και μέσω προσωποποιημένου μηνύματος στον λογαριασμό τους στο Taxisnet, ενώ τα χρηματικά έπαθλα πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό, που θα έχει δηλώσει ο φορολογούμενος και για αυτό το λόγο είναι απαραίτητη η δήλωση λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr.

Δείτε μέσω της ιστοσελίδας της ΑΑΔΕ αν είστε στους τυχερούς

Δείτε τον κατάλογο των τυχερών και αναπληρωματικών λαχνών

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share