Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Μόλις σε 40 λεπτά εξαντλήθηκαν τα κονδύλια στην Δυτική Μακεδονία!

Σε χρόνο ρεκόρ εξαφανίζονται τα κονδύλια!

26 Σεπτεμβρίου 2019 15:25
«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Μόλις σε 40 λεπτά εξαντλήθηκαν τα κονδύλια στην Δυτική Μακεδονία!

Σε χρόνο ρεκόρ εξαφανίζονται τα κονδύλια σε όλη την Ελλάδα για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»! Αυτή την φορά μόνο σε σαράντα λεπτά εξαντλήθηκαν τα κονδύλια στην Δυτική Μακεδονία!

Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας άνοιξε την Πέμπτη στις 10 π.μ. και οι διαθέσιμοι πόροι εξαντλήθηκαν σε διάστημα περίπου 40 λεπτών. «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Σε μια ώρα εξαντλήθηκαν οι πόροι για την Πελοπόννησο!

Υποβλήθηκαν 893 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 11,7 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 1.756 αιτήσεις.

Σειρά για τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συνεχίζεται για τις Περιφέρειες Ιονίων Νήσων και Νοτίου Αιγαίου, μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων πόρων. Αξίζει να τονιστεί ότι την Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, μέσα σε μια ώρα είχαν εξαντληθεί και τα κονδύλια στην Περιφέρεια Κρήτης.

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Στην Κρήτη εξαντλήθηκαν τα κονδύλια σε μια ώρα!

Αμέσως ανταποκρίθηκαν οι ενδιαφερόμενοι για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» στην Κρήτη αφού τα κονδύλια εξαντλήθηκαν αμέσως! Μόλις μέσα σε μια ώρα!

Παράλληλα, συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στο Νότιο Αιγαίο και το Ιόνιο. Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

-Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος άνοιξε σήμερα στις 10.00 το πρωί για τις Περιφέρειες Κρήτης και Νοτίου Αιγαίου. Οι πόροι για την Περιφέρεια Κρήτης εξαντλήθηκαν σε διάστημα μιας ώρας περίπου. Υποβλήθηκαν 1.126 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 14 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 2.127 αιτήσεις.

-Για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέχρι τις 11.00 το πρωί είχαν υποβληθεί 207 αιτήσεις και είχαν δεσμευθεί περίπου 2,5 εκατ. ευρώ και η διαδικασία συνεχίζεται. Το ίδιο ισχύει και για την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων, όπου μέχρι τις 11.00 το πρωί είχαν υποβληθεί 379 αιτήσεις και είχαν δεσμευθεί περίπου 4,7 εκατ. ευρώ.

Η υποβολή αιτήσεων για τον Β' κύκλο του προγράμματος ολοκληρώνεται αύριο, Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου, με το άνοιγμα της πλατφόρμας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στις 10.00 το πρωί.

«Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»: Εξαντλήθηκαν τα κεφάλαια για Στερεά Ελλάδα - Βόρειο Αιγαίο σε 1.5 ώρα!

Εξαντλήθηκαν τα κεφάλαια για το Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ για Στερεά Ελλάδα - Βόρειο Αιγαίο σε 1.5 ώρα! Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του προγράμματος «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ» άνοιξε σήμερα στις 10 π.μ. για τις Περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα που ανακοινώθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου.

Στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας υποβλήθηκαν 1053 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 13,2 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 2102 αιτήσεις.

Στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου υποβλήθηκαν 450 αιτήσεις και δεσμεύθηκαν περίπου 5,3 εκατ. ευρώ. Συνολικά για την εν λόγω Περιφέρεια καταχωρήθηκαν 741 αιτήσεις.

Για την Περιφέρεια Ιόνιων Νήσων μέχρι τις 12.00 το πρωί είχαν υποβληθεί 289 αιτήσεις και είχαν δεσμευθεί περίπου 3,3 εκατ. ευρώ, σε σύνολο προϋπολογισμού 6,2 εκατ. ευρώ περίπου. Η πλατφόρμα για την εν λόγω Περιφέρεια θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι εξαντλήσεως του προβλεπόμενου προϋπολογισμού.

Για τις υπόλοιπες περιφέρειες, οι ημερομηνίες έναρξης υποβολής των αιτήσεων διαμορφώνονται ως εξής:

- Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου: Αττική

- Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου: Κρήτη, Νότιο Αιγαίο

- Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου: Δυτική Μακεδονία

Η έναρξη υποβολής των αιτήσεων στην κάθε Περιφέρεια/ομάδα Περιφερειών θα ξεκινά στις 10.00 το πρωί της οριζόμενης ημερομηνίας.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share