Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κοινωνικό Μέρισμα και επιδόματα: Ξεπερνούν στο σύνολο τα 1.500 ευρώ!

Σας αφορά!

2 Ιουνίου 2019 22:21
Κοινωνικό Μέρισμα και επιδόματα: Ξεπερνούν στο σύνολο τα 1.500 ευρώ!

Επίδομα ενοικίου: Για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους. Πότε αναμένονται οι πληρωμές σε επίδομα ενοικίου, ΟΠΕΚΑ επίδομα παιδιού Α21, ΚΕΑ.

Για το φοιτητικό στεγαστικό επίδομα οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://stegastiko.minedu.gov.gr (ή μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου), προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους του φοιτητικού στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, ότι από την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 έως και την Τρίτη 3 Ιουλίου 2018, μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για τη χορήγησή του.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων για το επίδομα ενοικίου. Πότε αναμένεται να ολοκληρωθεί η πληρωμή συντάξεων ΝΑΤ Ιουνίου 2019. Πότε αναμένεται να πληρωθούν ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου, επίδομα παιδιού και συντάξεις Ιουνίου.

Πληρωμές ΚΕΑ.

Για το επίδομα ενοικίου όσων οι αιτήσεις εγκριθούν εντός του Απριλίου, θα λάβουν περίπου στις 20-25 Μαΐου 2019 (στόχος είναι οι πληρωμές να γίνονται κοντά στις 22 κάθε μήνα), το επίδομα μηνός Μαΐου, καθώς και αναδρομικά για τους μήνες Ιανουάριο, Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο.

Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού του ΟΠΕΚΑ.

Πότε αναμένεται να ολοκληρωθούν οι πληρωμές για επίδομα παιδιού Α21, ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου και προνοιακά επιδόματα.

Επίδομα ενοικίου: 200 ευρώ στους λογαριασμούς σας μέσα στις επόμενες ημέρες!

Όλοι ρωτούν τι θα γίνει με κοινωνικό μέρισμα, πληρωμές ΚΕΑ, επίδομα ενοικίου. Πότε θα γίνει η αίτηση.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share