Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

13η σύνταξη: Ποιοι συνταξιούχοι δεν έλαβαν τα χρήματα;

Σας αφορά!

21 Μαΐου 2019 09:13
13η σύνταξη: Ποιοι συνταξιούχοι δεν έλαβαν τα χρήματα;

Πολλοί ήταν εκείνοι που δεν είδαν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα της 13ης σύνταξης! Ποιοι ήταν όμως οι συνταξιούχοι που δεν έλαβαν τα χρήματα;

Η Κυβέρνηση άφησε εκτός «επιδόματος» 13ης σύνταξης χιλιάδες συνταξιούχους – κυρίως από το Δημόσιο- που παίρνουν μόνον την προσωρινή σύνταξη παρότι ο νόμος τους εντάσσει στους δικαιούχους όπως και τους λοιπούς συνταξιούχους.

Χιλιάδες σύνατξιούχοι του Δημοσίου με προσωρινές συντάξεις δεν έλαβαν στο λογαριασμό τους ούτε ένα ευρώ από την «κουτσουρεμένη» 13η σύνταξη.

Tο πρόβλημα που άφησε έξω από το επίδομα όσους λαμβάνουν προσωρινή έχει να κάνει με διευκρινιστικές οδηγίες, που όμως δεν δόθηκαν έγκαιρα, και γι αυτό δεν πιστώθηκαν τα χρήματα στους λογαριασμούς των δικαιούχων.

Τεράστια ανατροπή με τις συντάξεις! Δείτε πότε θα καταβληθούν!

Τεράστια ανατροπή η απόφαση του ΕΦΚΑ για την πληρωμή των συντάξεων! Νωρίτερα θα καταβληθούν τα χρήματα για την οικονομική διευκόλυνση των συνταξιούχων!

Οι συντάξεις του μηνός Ιουνίου θα καταβληθούν στους συνταξιούχους του ΕΦΚΑ που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τους λοιπούς συναφείς φορείς και το Δημόσιο, νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 και στους συνταξιούχους που προέρχονται από τους πρώην φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ, την Τρίτη 28 Μαΐου 2019.

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων:

Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 24 Μαΐου 2019 ημέρα Παρασκευή.

Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.

Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις στις 28 Μαΐου 2019 ημέρα Τρίτη.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share