Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τεράστια ανάσα: 1000 ευρώ σήμερα στους λογαριασμούς σας!

Σας αφορά όλους!

24 Απριλίου 2019 12:51
Τεράστια ανάσα: 1000 ευρώ σήμερα στους λογαριασμούς σας!

Σήμερα στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η πασχαλινή φορολοταρία στην οποία 1.000 τυχεροί θα κερδίσουν από 1.000 ευρώ.

Σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη 24 Απριλίου 2019 θα διεξαχθεί η 27η Δημόσια κλήρωση για τις συναλλαγές Μαρτίου 2019, όπως ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Η κλήρωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα.

Σε κάθε φορολοταρία 1.000 τυχεροί κερδίζουν από 1.000 ευρώ. Τα εν λόγω χρηματικά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Οι λαχνοί που έχουν συγκεντρώσει οι φορολογούμενοι θα αναρτηθούν στο TAXISnet την ίδια ημέρα.

Στις δημόσιες κληρώσεις έχουν δικαίωμα συμμετοχής τα φυσικά πρόσωπα που διαθέτουν Α.Φ.Μ. και έχουν ηλικία άνω των 18 ετών. Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας σε οποιαδήποτε από τις δημόσιες κληρώσεις του προγράμματος, πρέπει απλώς να έχετε πραγματοποιήσει (και να έχει εκκαθαριστεί) έστω και μία συναλλαγή με τη χρήση κάρτας ή με άλλο ηλεκτρονικό μέσο, κατά τον προηγούμενο μήνα ή άλλη χρονική περίοδο στην οποία αφορά η κλήρωση.

Το πλήθος των λαχνών προσδιορίζεται κλιμακωτά, με βάση το άθροισμα των ποσών που αντιστοιχούν στο σύνολο των μηνιαίων συναλλαγών που λαμβάνονται υπόψη στο Πρόγραμμα Δημοσίων Κληρώσεων, ως εξής:

Για συνολικό άθροισμα μέχρι εκατό (100) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε ένα (1) ευρώ.

Για τα επόμενα τετρακόσια (400) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από εκατόν ένα (101) ευρώ μέχρι πεντακόσια (500) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε δύο (2) ευρώ.

Για τα επόμενα πεντακόσια (500) ευρώ, ήτοι συνολικό άθροισμα από πεντακόσια ένα (501) ευρώ μέχρι χίλια (1.000) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τρία (3) ευρώ.

Για το υπερβάλλον ποσό, ήτοι συνολικό άθροισμα πάνω από χίλια ένα (1.001) ευρώ, ένας (1) λαχνός για κάθε τέσσερα (4) ευρώ.

Π.χ. για συνολικό άθροισμα συναλλαγών τριακοσίων (300) ευρώ, αντιστοιχούν διακόσιοι (200) λαχνοί. Οι εκατό (100) προκύπτουν από τα πρώτα εκατό (100) ευρώ και οι επόμενοι εκατό (100) από τα υπόλοιπα διακόσια (200) ευρώ.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της κλήρωσης, μέσα από την ιστοσελίδα aade.gr της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Μετά την είσοδό τους σ’ αυτήν, θα πρέπει να πατήσουν κλικ στην ένδειξη Δημόσιες Κληρώσεις, και μετά, με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXIS, να μπουν στην ειδική εφαρμογή που περιλαμβάνει τα αποτελέσματα της κλήρωσης.

Μεγάλη ανάσα! Σήμερα καταβάλλεται το Δώρο Πάσχα, συντάξεις και επιδόματα!

Τεράστια ανάσα για τους δικαιούχους που θα τους καταβληθεί σήμερα το Δώρο Πάσχα, οι συντάξειςκαι τα επιδόματα! Αρκετοί πολίτες θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς το χρώμα του χρήματος!

Συγκεκριμένα, σήμερα Μεγάλη Τετάρτη θα λάβουν την σύνταξη Μαΐου, οι συνταξιούχοι του Δημοσίου, του ΙΚΑ και του ΝΑΤ.

Αναλυτικότερα, σήμερα 24 Απριλίου, καταβάλλονται:

- Το επίδομα στέγασης (ενοικίου) σε όλους όσοι υπέβαλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, έως τις 31 Μαρτίου και αυτή έχει εγκριθεί. Η πληρωμή αφορά 177.638 δικαιούχους-νοικοκυριά και συνολικά περισσότερα από 477.000 άτομα. Το ποσό φτάνει στα 82,46 εκατ. ευρώ. Το επίδομα θα δοθεί αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου 2019 σε όλους όσοι έχουν στο όνομά τους ηλεκτρονικό μισθωτήριο συμβόλαιο από αυτήν την ημερομηνία. Όλοι θα εισπράξουν τα μηνιαία επιδόματα που δικαιούνται με βάση τη σύνθεση του νοικοκυριού έως και τον Μάρτιο. Υπενθυμίζεται ότι η ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

- Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Μαρτίου. Συνολικά, θα καταβληθούν 54,31 εκατ. ευρώ σε 264.755 δικαιούχους-νοικοκυριά. Η πληρωμή αφορά πάνω από 565.000 άτομα. Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

- Οι συντάξεις και τα επιδόματα μηνός Μαΐου σε δικαιούχους ανασφάλιστους υπερήλικες. Συνολικά, θα καταβληθούν 11,298 εκατ. ευρώ σε 34.093 δικαιούχους.

- Τα προνοιακά επιδόματα στεγαστικής συνδρομής και ομογενών που χορηγούνταν από τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ) έως και το 2018 για τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο. Συνολικά, θα καταβληθούν 2,1 εκατ. ευρώ σε 11.000 δικαιούχους.

«Στις 24 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί, επίσης, εμβόλιμη πληρωμή ποσών επιδόματος παιδιού που αντιμετωπίζει ορισμένες αστοχίες της πρώτης πληρωμής του 2019 σε περιορισμένο πλήθος δικαιούχων. Στην ίδια εμβόλιμη πληρωμή θα εξοφληθούν και αναδρομικά ποσά από το 2018» διευκρινίζει ο ΟΠΕΚΑ.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share