Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019

Τράπεζα Ηπείρου: Θα γίνουν νέες προσλήψεις!

Σας αφορά!

15 Απριλίου 2019 18:22
Τράπεζα Ηπείρου: Θα γίνουν νέες προσλήψεις!

Νέες προσλήψεις πρόκειται να γίνουν από την Τράπεζα Ηπείρου! Δείτε αναλυτικά τις θέσεις που θα ανοίξουν!

Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ΣΥΝ.Π.Ε. στα πλαίσια υλοποίησης του πενταετούς Επιχειρηματικού Σχεδίου της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να απευθύνει πρόσκληση υποβολής βιογραφικών σημειωμάτων για την πλήρωση θέσεων που θα καλύψουν ανάγκες του Δικτύου Καταστημάτων της στο Ν. Ιωαννίνων, Πρέβεζας και Ηγουμενίτσας καθώς και της Διοίκησης.

Προσλήψεις Τράπεζα Ηπείρου

1.Διευθυντής Καταστήματος Φιλιππιάδος
2.Προϊστάμενος Καταστήματος Φιλιππιάδος
3.Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατείας -Ταμίας Καταστήματος Φιλιππιάδος
4.Υπάλληλος Εξυπηρέτησης Πελατείας -Ταμίας Καταστήματος Ηγουμενίτσας
5.Υπάλληλος Διεύθυνσης Πίστης (Credit Officer)
6.Υπάλληλος Διεύθυνσης Καθυστερήσεων (Account Officer)

Προθεσμία υποβολής βιογραφικών μέχρι και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν βιογραφικό, μόνο ηλεκτρονικά, στην ακόλουθη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: hr@epirusbank.gr

Να σας θυμίσουμε: Πότε ανοίγουν οι προσλήψεις σε Βουλή, Τράπεζα της Ελλάδος και Πυροσβεστική;

ΟΤΑ: Νέες προσλήψεις παρά το "πάγωμα"!

Προσλήψεις ΟΤΑ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η κυβέρνηση προχωρά στο «πάγωμα» για ένα τετράμηνο των προσλήψεων και των υπηρεσιακών μεταβολών στους ΟΤΑ

Η αναστολή αρχίζει ένα μήνα πριν τις εκλογές και ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων τον Σεπτέμβριο - Νέες εξαιρέσεις - Επισπεύδονται οι διαδικασίες για την επιστροφή των σχολικών φυλάκων.
Στο «πάγωμα» για ένα τετράμηνο των προσλήψεων και των υπηρεσιακών μεταβολών στους ΟΤΑ, προχωρά το υπ. Εσωτερικών λόγω των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών. Η εξέλιξη αυτή ήταν αναεμόμενη λόγω των έντονων αντιδράσεων που είχαν προκληθεί με την ψήφιση του ν. 4604/19 το οποίο προέβλεπε σωρεία εξαιρέσεων από τις προεκλογικές προσλήψεις.

Να σας θυμίσουμε: Έρχονται 17.040 προσλήψεις στο Δημόσιο- Δείτε τους τομείς!

Ωστόσο, το τοπίο για τα προεκλογικά ρουσφέτια και το πάρτι των προσλήψεων, που ανοιξε και διαμορφώνεται με ευθύνη της κυβέρνησης ουσιαστικά δεν μεταβάλλεται, καθώς και στη νέα εγκύκλιο Χαρίτση υπάρχει σωρεία εξαιρεσέων ενώ η αναστολή είναι εξαιρετικά μικρή καθώς αρχίζει ένα μήνα πριν τις εκλογές για την τοπική Αυτοδιοίκηση και ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων τον Σεπτέμβριο.

Στο μεταξύ, στους δήμους εκτός από το... νέο προσωπικό αναμένεται να επιστρέψει άμεσα και το παλαιό καθώς όπως έγινε γνωστό σήμερα, αρχίζουν οι αιτήσεις των πρώην σχολικών φυλάκων για την επιστροφή τους στους ΟΤΑ. Μάλιστα το υπουργείο Εσωτερικών ζητά με άλλη εγκύκλιό του επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου να επιστρέχουν οι υπάλληλοι οι οποίοι το 2013 είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της χώρας ως βοηθητικό υγειονομικό προσωπικό.

Η εγκύκλιος Χαρίτση

Εγκύκλιος του υπουργείου Εσωτερικών που υπογράφει ο υπουργός Αλέξης Χαρίτσης ενημερώνει ότι η αναστολή αρχίζει ένα μήνα πριν από τη διεξαγωγή των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών και ολοκληρώνεται με την εγκατάσταση των νέων αιρετών οργάνων. Ως εκ τούτου, η απαγόρευση έκδοσης πράξεων διορισμού ή πρόσληψης και οποιαδήποτε μεταβολή στην υπηρεσιακή κατάσταση προσωπικού (μετακίνηση, μετάταξη, απόσπαση, καθώς και επιλογή προϊσταμένου) των φορέων της Αυτοδιοίκησης, αφορά το χρονικό διάστημα από τις 26 Απριλίου έως τη 1 Σεπτεμβρίου 2019. Το διάστημα αυτό αναστέλλεται προσωρινά και οποιαδήποτε σχετική διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ποιους αφορά

Στη ρύθμιση υπάγονται οι ΟΤΑ α΄ βαθμού (Δήμοι, Ιδρύματα, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και Σύνδεσμοι των ΟΤΑ α΄ βαθμού), οι ΟΤΑ β΄ βαθμού (Περιφέρειες και τα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου αυτών), τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ α΄ και β΄ Βαθμού (επιχειρήσεις πάσης φύσεως, Περιφερειακά Ταμεία Ανάπτυξης κ.α.), η Ένωση Περιφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ), η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και οι Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (ΠΕΔ). Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση δεν ισχύει για τους υπαλλήλους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και του ευρύτερου δημοσίου τομέα.

Οι εξαιρέσεις

Ο κανόνας έχει και τις εξαιρέσεις του ειδικά μετά την πρόσφατη ψήφιση του ν. 4604/19 και μεταξύ άλλων είναι οι εξής:

Οι διορισμοί και οι προσλήψεις μονίμου και ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου προσωπικού στους ΟΤΑ Α' και Β' βαθμού και τα νομικά πρόσωπα αυτών, εφόσον οι προκηρύξεις για την πλήρωση των αντίστοιχων θέσεων δημοσιεύθηκαν από το ΑΣΕΠ, πριν από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.
Η έκδοση πράξεων που αφορούν στο διορισμό, την πρόσληψη και κάθε σχετική υπηρεσιακή μεταβολή για την πλήρωση των θέσεων που περιλαμβάνονται στην προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ για 8.166 προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων.
Η κάλυψη οργανικών θέσεων των Ο.Τ.Α. με προσωπικό που κατατάχθηκε σε προσωρινούς πίνακες διοριστέων του Α.Σ.Ε.Π. (με βάση τις διατάξεις του άρθρου 82 του ν. 4483/2017)

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share