Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019

Θεσσαλονίκη: O πρώτος μεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ για το 2019

O μεγάλος τυχερός!

23 Μαρτίου 2019 18:47
Θεσσαλονίκη: O πρώτος μεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ για το 2019

Μετά από 22 συνεχόμενα τζακ ποτ η κληρωτίδα του ΛΟΤΤΟ ανέδειξε τον πρώτο μεγάλο νικητή για το 2019. Ένας τυχερός Θεσσαλονικιός κερδίζει το ποσό των 1.522.079 ευρώ με ένα δελτίο που κόστισε μόλις 3 ευρώ. Αυτός είναι ο Χρυσός νικητής του Λόττο μετά απο 22 τζάκ ποτ πήρε 1,5 εκατομμύρια!
Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Κολοκυθά, ιδιοκτήτη του τυχερού πρακτορείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο μεγάλος τυχερός είναι τακτικός παίκτης του παιχνιδιού και δοκιμάζει την τύχη του κάθε εβδομάδα. «Είναι γνωστός πελάτης του πρακτορείου μας. Αυτή τη φορά είχε παίξει ένα από τα ατομικά συστήματα που προσφέρουμε στους πελάτες μας για τις κληρώσεις ΛΟΤΤΟ,ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ»

 Θεσσαλονίκη ο πρώτος μεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο κ. Κολοκυθάς, ο τυχερός επικοινώνησε μαζί του ενθουσιασμένος αργά το ίδιο βράδυ κι αυτός φρόντισε να τον ενημερώσει για τη διαδικασία είσπραξης των κερδών.

Έκανε πλάκα στον άντρα της ότι κέρδισαν το Λόττο και λίγες μέρες μετά το έπιασαν!


Έκανε πλάκα στον σύζυγό της ισχυριζόμενη πως κέρδισαν 250.000 λίρες στο λόττο και τελικά ήταν οι μεγάλοι νικητές του ενός εκατομμυρίου λιρών, τρεις εβδομάδες αργότερα.

Ο Ντάνιελ Πρατ, ένας αυτοαπασχολούμενος ξυλουργός, δεν πίστεψε την γυναίκα του, Σαρλότ, όταν του τηλεφώνησε στη δουλειά για να του πει πως κέρδισαν πραγματικά, και έδωσε το τηλέφωνο στον αδερφό του.

Η Σαρλότ διαπίστωσε προς μεγάλη της έκπληξη ότι είχαν πετύχει και τους 5 αριθμούς στο uroMillions HotPicks στην κλήρωση της 28ης Αυγούστου. «Δεν την πίστεψα γιατί κάνουμε συχνά πλάκα ο ένας στον άλλον» είπε ο σύζυγός της.

Ο 27χρονος την πίστεψε μόνο όταν του έστειλε το screenshot από το μήνυμα που έλεγε ότι είχαν κερδίσει και φυσικά τρελάθηκε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις απο την Ελλάδα και τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share