Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019

ΗΣΑΠ: Χωρίς τρένα σήμερα η Αθήνα!

Για πόσες ώρες;

21 Μαρτίου 2019 07:10
ΗΣΑΠ: Χωρίς τρένα σήμερα η Αθήνα!

Λόγω στάσης εργασίας των εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ. (ΗΣΑΠ) η Αθήνα θα είναι χωρίς τρένα από τις 11 το πρωί και για τρεις ώρες! Σας αφορά γιατί ο καιρός χαλάει και θα πρέπει να προγραμμματίσετε πως θα κινηθείτε αν χρησιμοποιείτε το τρένο!

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ««το Σωματείο Εργαζομένων στη ΣΤΑ.ΣΥ. διαπιστώνοντας μια σειρά οξυμένων προβλημάτων, που ταλαιπωρούν το επιβατικό κοινό, δυσχεραίνουν την εργασία των συναδέλφων μας και τελικά υποβαθμίζουν τις Δημόσιες Αστικές Συγκοινωνίες αποφάσισε να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21/2/2019 προειδοποιητική στάση εργασίας (11.00- 14.00) στη Γραμμή 1 της ΣΤΑ.ΣΥ (ΗΣΑΠ)».

undefined

Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ. διεκδικούν:

- να αντιμετωπιστει το φαινόμενο της πολύωρης αναμονής του επιβατικού κοινού στα εκδοτήρια, με αντίστοιχη ταλαιπωρία τόσο των επιβατών όσο και των συναδέλφων εκδοτών.
- να υπάρξει κάλυψη όλων των ελλείψεων σε ανταλλακτικά, που έχουν ως συνέπεια την απόσυρση συρμών και τη μείωση των δρομολογίων.

- να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα

  • να υπογραφεί νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

Στάση εργασίας σε ΜΜΜ της Αθήνας!

Χωρίς τραμ είναι σήμερα από τις 10 το πρωί έως τις 2 μετά το μεσημέρι η Αθήνα, λόγω στάσης εργασίας που αποφάσισε το Σωματείο Οδηγών του Τραμ.

undefined

Η στάση εργασίας αποφασίστηκε προκειμένου το εν λόγω σωματείο να πραγματοποιήσει συνέλευση.

Διαβάστε περισσότερα θέματα που πρέπει στο Athensmagazine.gr.

TAGS
 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share