Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019

Σας ενδιαφέρει: Αλλάζουν τα πάντα στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης!

Όσα πρέπει να ξέρετε!

23 Φεβρουαρίου 2019 13:26
Σας ενδιαφέρει: Αλλάζουν τα πάντα στις εξετάσεις για δίπλωμα οδήγησης!

Αλλάζει ο τρόπος που θα δίνουν από εδώ και στο εξής εξετάσεις οι υποψήφιοι οδηγοί για να πάρουν το δίπλωμα οδήγησης, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγηση, Διαμαντή Ηλιάδη.

Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1, είπε ότι στο όχημα του εξεταζόμενου” θα μπουν κάποια ηλεκτρονικά μέσα, θα μπουν κάμερες οι οποίες θα βλέπουν και στο εσωτερικό, θα βλέπουν και πίσω και μπρος “.

Ενώ σχετικά με την τοποθέτηση των καμερών είπε ότι αυτές ” πρέπει να είναι μάλλον στο κέντρο του αυτοκινήτου όπου θα βλέπουν τα πετάλια και θα βλέπουν τους συνεπιβαίνοντες . Επίσης θα υπάρχουν κάμερες λήψης οι οποίες θα βλέπουν και εξωτερικά ”.

“Ο συνοδηγός θα είναι εξεταστής, δεν θα υπάρχει εκπαιδευτής μέσα στο αυτοκίνητο. Είναι αυτό το σημείο στο οποίο αντιδρούμε, είμαστε απέναντι από την νομοθεσία που λέμε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνεται αυτή η εξέταση μέσα στον αστικό ιστό, δίχως να υπάρχει ο εκπαιδευτής. Δεν γίνεται για λόγους ασφάλειας“, επεσήμανε.

Και συνέχισε λέγοντας ότι, “πρέπει ο εκπαιδευτής να είναι μέσα στο αυτοκίνητο διότι φυλάσσει όλους λοιπόν από κάθε τι κακό" που μπορεί να συμβεί".

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share