Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Έκτακτο επίδομα ανάσα!

Σας αφορά!

8 Ιανουαρίου 2019 13:21
Έκτακτο επίδομα ανάσα!

Τη χορήγησης έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης εορτών Χριστουγέννων 2018 σε μη επιδοτούμενους ανέργους, ασφαλισμένους της Περιφερειακής Υπηρεσίας του ΕΦΚΑ Α΄ Δ/νσης Ασφάλισης-Παροχών (Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ.) που αφορά σε δημοσιογράφους και υπαλλήλους ΜΜΕ και την παράταση χορήγησης επιδόματος ανεργίας, πέραν του εννεαμήνου, σε ασφαλισμένους του πρώην ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο με τον Γιώργο Παπαδάκη: Η απίστευτη απαίτηση εις βάρος των συμπολιτών του!

Ειδικότερα όπως αναφέρεται "στους ανέργους καθώς και σε όσους επιδοτήθηκαν ως άνεργοι λόγω επίσχεσης, ασφαλισμένους της Περιφερειακής Υπηρεσίας του ΕΦ.Κ.Α-Α΄ Διεύθυνση Ασφάλισης Παροχών (ΤΣΠΕΑΘ), των οποίων η επιδότηση λόγω τακτικής ανεργίας ή επίσχεσης τερματίστηκε μέσα στο προ της 1ης Δεκεμβρίου 2018 επτάμηνο και εφόσον, από τη λήξη της επιδότησής τους μέχρι την ανωτέρω αναφερόμενη ημερομηνία, δεν έχουν εργαστεί σε εργοδότη με οποιαδήποτε σχέση εργασίας περισσότερο από δύο μήνες, χορηγείται έκτακτη οικονομική ενίσχυση για τις εορτές των Χριστουγέννων έτους 2018, με την επιφύλαξη των διατάξεων της αριθμ. 10070/10855/730/11-5-2012 (Β΄1646) απόφασης του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης, ορίζεται ίσο με το ποσό του μηνιαίου επιδόματος που έλαβε κάθε δικαιούχος όταν επιδοτήθηκε"

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share