Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

ΕΦΕΤ: Αποσύρει άρον άρον από την αγορά γνωστό ελαιόλαδο!

Συναγερμός στην αγορά!

4 Ιανουαρίου 2019 10:42
ΕΦΕΤ: Αποσύρει άρον άρον από την αγορά γνωστό ελαιόλαδο!

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της παρτίδας από το «μη κανονικό-νοθευμένο» προϊόν από την εσωτερική αγορά.

Την εμπορία ελαιολάδου που βρέθηκε να περιέχει σπορέλαιο σε πολύ μεγάλο ποσοστό διαπίστωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας-Τμήμα Α΄, που διεξήγαγε τις απαραίτητες χημικές αναλύσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν παραμύθι: Ο λαμπερός γάμος της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα που έληξε άδοξα!

Πρόκειται για το ελαιόλαδο, αποτελούμενο από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα, με την εμπορική ονομασία «ΠΡΩΤΕΥΣ Κλασικό», σε μεταλλική συσκευασία των 5 λίτρων, με ημερομηνία παραγωγής 01-03-2018, LOT 12/11013/206 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 01-09-2019, το οποίο τυποποιείται από την επιχείρηση «Θ. Γ. ΧΑΤΖΗΑΡΑΠΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.», 3ο χλμ Σερρών-Νιγρίτας, με αλφαριθμητικό αριθμό μονάδας τυποποίησης EL 40201.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα για τον Νίκο Χατζηνικολάου: Ο ρόλος "κλειδί" στο χωρισμό του πασίγνωστου ζευγαριού μετά από 6 χρόνια γάμου!

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση/απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το «μη κανονικό-νοθευμένο» προϊόν από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που το έχουν ήδη προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share