Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νέο έκτακτο δελτίο για τον κυκλώνα «Ζορμπά» - Ποιες περιοχές θα πλήξει;

Έρχονται ισχυρές βροχές!

30 Σεπτεμβρίου 2018 15:04
Νέο έκτακτο δελτίο για τον κυκλώνα «Ζορμπά» - Ποιες περιοχές θα πλήξει;

Εξασθένησε από τις πρωινές ώρες της Κυριακής ο κυκλώνας Ζορμπάς και έκανε το πέρασμά του στην περιοχή μεταξύ Ανατολικής Στερεάς και Νότιου Ευβοϊκού, όπως φαίνεται σε δορυφορικές εικόνες.

Για το υπόλοιπο της ημέρας ισχυρές βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται σε Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Ανατολική Στερεά (βόρεια τμήματα Αττικής, Φθιώτιδα και Βοιωτία) και βαθμιαία στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου.

Τα αναμενόμενα ύψη βροχής θα είναι μεγάλα και πιθανώς να δημιουργήσουν προβλήματα, σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία meteo του ΕΑΑ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αποκάλυψη βόμβα για την Βάσω Λασκαράκη! - «Παντρευτήκαμε επειδή...»

Σύμφωνα με την τελευταία επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ

Βροχές κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τη Θεσσαλία, τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ αρχικά στην ανατολική Στερεά και αργότερα στην Εύβοια και τη Θεσσαλία.

Στα νησιά του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως στη Χαλκιδική), την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη τα φαινόμενα βαθμιαία προς το βράδυ θα ενταθούν.

Πολύ θυελλώδεις άνεμοι 8-9 μποφόρ θα πνέουν στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο.

Την Δευτέρα προβλέπονται:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε ο Γιώργος Λαγκαδινός!

Βροχές πρόσκαιρα ισχυρές θα σημειωθούν στην κεντρική και την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, καθώς και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα οπού θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Τα φαινόμενα από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν.

Θυελλώδεις άνεμοι 7-8 μποφόρ θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο που βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share