Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Έχτιζε επί 4 δεκαετίες αυτό το αριστούργημα αλλά την τελευταία μέρα της ζωής του.... (Photos)

Ανατριχιαστικό...

10 Ιουνίου 2018 17:42
Απίστευτο: Έχτιζε επί 4 δεκαετίες αυτό το αριστούργημα αλλά την τελευταία μέρα της ζωής του.... (Photos)

Είχε αφιερώσει τη ζωή του σε ένα σκοπό και αυτός δεν ήταν άλλος από την κατασκευή ενός ναού. Η μοίρα όμως του έπαιξε ένα σοκαριστικό παιχνίδι....

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Την ομοφυλοφιλία να την σεβαστώ, την ανωμαλία γιατί;

Ο άντρας, που οι φίλοι του καλλιτέχνες αποκαλούν “Apung Susing”, αφιέρωσε χρόνια δουλειάς στο Bale Batu... Το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη είναι Χεσούς Παντίλα και για περισσότερο από τη μισή ζωή του έχτιζε τον συγκεκριμένο ναό στους πρόποδες του όρους Αραγιάτ στις Φιλιππίνες.

Ο Χεσούς έχτισε το ναό χρησιμοποιώντας τσιμέντο και κονιορτοποιημένες πέτρες από το βουνό...Έβγαζε τα χρήματα για να συνεχίζει το δημιούργημά του πουλώντας λαχανικά. Η γυναίκα του, η Τερεζίτα, δεν πίστευε ότι ο άντρας της θα τα κατάφερνε. Όμως ο καλλιτέχνης ήταν αποφασισμένος.

Αν και δεν είχε εξειδικευμένες γνώσεις ώστε να χτίσει τον ναό, τα κατάφερε! Το Μάρτιο του 2007, ο Χεσούς δεν αισθανόταν και πολύ καλά. Ζήτησε από τη γυναίκα του να του μαγειρέψει “tinola”, ένα είδος σούπας. Εκείνη του την έφερε στο ναό. Ο Χεσούς έφαγε το γεύμα του… και άφησε την τελευταία του πνοή. Το “Bale Batu” έγινε τελικά ο ίδιος του ο τάφος.

Δείτε τις φωτογραφίες από το μοναδικό κτίσμα:

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share