Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019

Πρωτομαγιά: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ της Αθήνας!

Στάσεις εργασίας και απεργίες!

30 Απριλίου 2018 10:05
Πρωτομαγιά: Πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ της Αθήνας!

Με απεργίες και στάσεις εργασίας στις συγκοινωνίες της Αθήνας θα τιμηθεί και φέτος η εργατική Πρωτομαγιά.

24ωρη απεργία θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ την Τρίτη 1 Μαΐου 2018, σύμφωνα με απόφαση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στη γραμμή 1 του Μετρό (ΗΣΑΠ) από την έναρξη της κυκλοφορίας (5:00 π.μ.) έως τις 8:00 π.μ., σύμφωνα με απόφαση του Σωματείου Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ξαφνικά ο κορυφαίος Έλληνας επιχειρηματίας!

Λόγω 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού της Αθήνας, καθώς και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα, από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 1 Μαΐου ως τις 23:59 της ίδιας μέρας.

Επίσης, την Τρίτη 1 Μαΐου δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο.

Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας 30/04/2018 στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα) και όλα τα σιδηροδρομικά δρομολόγια σε όλο δίκτυο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ συμπεριλαμβανομένου του Προαστιακού και των τουριστικών δρομολογίων την Τρίτη 01/05/2018.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει το σημερινό (30/04) έπαθλο!

Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τρίτη μεσάνυχτα προς Τετάρτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Αναμένονται αποφάσεις για το πώς θα κινηθούν τα υπόλοιπα μέσα.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share