Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποια σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά σήμερα για την κηδεία του Σκλαβενίτη!

Μεγαλείο: Αυτό θα πει συναδελφικότητα!

4 Απριλίου 2018 12:58
Ποια σούπερ μάρκετ θα είναι κλειστά σήμερα για την κηδεία του Σκλαβενίτη!

Κλειστά θα είναι πολλά καταστήματα σούπερ μάρκετ για την κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 1 Απριλίου.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιείται η κηδεία του γνωστού επιχειρηματία στον Πειραιά.

Τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Στυλιανού Σκλαβενίτη, μετόχου και επί σειρά ετών αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης» ΑΕΕ και αντιπροέδρου της «ΜΑΡΤ ΚΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥ» ΑΕΕ, εκφράζουν τα διοικητικά συμβούλια των δύο εταιρειών τα οποία συνήλθαν εκτάκτως την Κυριακή 1 Απριλίου στα γραφεία τους στο Περιστέρι.

Τα διοικητικά συμβούλια αποφάσισαν ομόφωνα να παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα, οι μονάδες και τα γραφεία των δύο εταιρειών στην Αττική την Μεγάλη Τετάρτη 4 Απριλίου 2018, από τις 15.00 έως τις 17.00, ημέρα και ώρα της εξοδίου ακολουθίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο του Αγρινίου: Τι βρέθηκε στον υπολογιστή του;

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας αποφασίστηκε σε όλα τα καταστήματα να αναρτηθεί μεσίστια η σημαία της εταιρείας και να μην αναπαράγεται μουσική ή να πραγματοποιούνται ανακοινώσεις για προσφορές και τυχόν εκδηλώσεις.

Στο μεταξύ και καταστήματα My market στο Νομό Αττικής θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Μεγάλη Τετάρτη 15:00 – 17:00 κατά τη διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας του Στέλιου Σκλαβενίτη.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της METRO: «Ως ελληνική εταιρεία, επιλέγουμε τα καταστήματά μας στην Αττική να παραμείνουν κλειστά 15:00 – 17:00 εις ένδειξη σεβασμού και τιμής στη μνήμη του άξιου αυτού ανθρώπου και επιχειρηματία, αλλά και στο πλαίσιο της ηθικής που μας αξιώνει να μην εκμεταλλευτούμε σε καμία περίπτωση σε εμπορικό επίπεδο, το κλείσιμο των καταστημάτων της αλυσίδας Σκλαβενίτη την ίδια ώρα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανάσα: Θα βρείτε όλοι στους λογαριασμούς σου επίδομα από 250 ευρώ και άνω!

Σε ανάλογη κίνηση προχώρησε και η αλυσίδα Κρητικός.

«Η αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ με σεβασμό στη μνήμη του επιχειρηματία Στέλιου Σκλαβενίτη αποφάσισε τα καταστήματα της στο νομό Αττικής να παραμείνουν κλειστά τη Μεγάλη Τετάρτη από τις 15:00 έως 17:00 κατά την διάρκεια της εξοδίου ακολουθίας, την ίδια ώρα που τα καταστήματα ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ θα είναι κλειστά» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share