Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αρχίστε να μαζεύετε λεφτά: Αυτή είναι η ηλικία με τα μεγαλύτερα έξοδα!

12 Μαρτίου 2018 12:55
Αρχίστε να μαζεύετε λεφτά: Αυτή είναι η ηλικία με τα μεγαλύτερα έξοδα!

Η ηλικία των 31 ετών είναι το πιο ακριβό έτος της ζωής ενός ανθρώπου, σύμφωνα με νέα έρευνα, καθώς σ' αυτή φαίνεται ότι συμβαίνουν μεγάλες και σημαντικές αλλαγές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιγκουίνος γυρίζει σπίτι και πιάνει την γυναίκα του με άλλον: Το ξύλο που ακολούθησε ούτε που το φαντάζεσαι! (video)

Η βρετανική εταιρία ελέγχου πιστώσεων ClearScore παρακολούθησε τα έξοδα 3.000 ατόμων και διαπίστωσε ότι στα 31 έτη ο μέσος άνθρωπος χρειάζεται μέχρι και 48.400 ευρώ για να καλύψει το κόστος του γάμου, του γαμήλιου ταξιδιού, του ερχομού παιδιού και της αγοράς πρώτου σπιτιού.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 33% των ατόμων ηλικίας 25-34 ετών εξακολουθεί να βασίζεται στην οικονομική υποστήριξη των γονιών του ενώ το 60% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι έχει ήδη εξοικονομήσει αρκετά για να καλύψει μόνο του τα έξοδά του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή - βόμβα στον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο: Οι ιστολογικές εξετάσεις δείχνουν... δολοφονία! Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις (video)

Εντυπωσιακό είναι το αποτέλεσμα ότι το 14% των συμμετεχόντων ηλικίας άνω των 55 ετών δήλωσε ότι οι γονείς του συνεχίζουν να τον συνδράμουν οικονομικά.

Πηγή: news247.gr

 

Οικονομία

Ροή ειδήσεων

Share